Vedete

Cum arată mama Alexandrei Ungureanu: "Ei îi povestesc prima dată tot ce trăiesc pe plan artistic sau personal"

Cum arată mama Alexandrei Ungureanu:  "Ei îi povestesc prima dată tot ce trăiesc pe plan artistic sau personal" camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Au depăşit multe greutăţi împreună, iar acum se pregătesc pentru aventura vieţii lor. Alexandra Ungureanu şi mama ei vor face echipă la Asia Express.

Artista recunoaşte că relaţia dintre ele a fost întotdeauna una specială, iar cea care i-a dat viaţă îi ştie toate secretele.

“Am emoţii până la cer şi înapoi! Se spune că în viaţă nu iţi poţi cunoaşte cu adevărat limitele, până când nu le provoci. Aşa că, am zis "da" provocării vieţii mele, ASIA EXPRESS, un proiect TV fabulos. Mi-am închipuit de multe ori cum ar fi să particip, iar acum, cu câteva zile înainte de plecare, încă mi se pare că visez că se întâmplă!

Voi face echipă cu omul care a trăit alaturi de mine fiecare fărâmă de emoţie, atunci când, eram cu lacrimi în ochi, de fericire, sau, poate, când eram jos şi trebuia să mă ridic. Ea e mama. Ei îi povestesc prima dată tot ce trăiesc pe plan artistic sau personal. De data asta va fi alături de mine, cu iubire şi încredere în aventura vieţii noastre şi sper să fie cea mai tare experienţă a noastră, împreună! Vă recunosc, sincer, că e un context care mă scoate total din zona de confort, dar ştiu că voi reuşi, pentru că vă am alături pe voi, cei care m-aţi susţinut şi până acum necondiţionat. Am nevoie de sfaturile şi încurajările voastre, înainte de plecare. Aşa că le aştept, cu drag şi emoţie”, spune Alexandra Ungureanu.

 

Modifică Setările