Vedete

Cum arată mama Iuliei Vântur? Vedeta e în India şi îi duce dorul celei care i-a dat viaţă: "Ea e inima mea"

Cum arată mama Iuliei Vântur? Vedeta e în India şi îi duce dorul celei care i-a dat viaţă: "Ea e inima mea" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

De zeci de ani o vedem la TV pe Iulia Vântur, dar cum arată mama vedetei? 

Recent, în străinătate s-a sărbătorit Ziua Mamei. De aproximativ şase ani de zile, Iulia Vântur a spus PA României, dar şi familiei sale şi a ales să îşi trăiască viaţa la mii de kilometri distanţă, chiar în India. Nu e o necunoscută acolo, şi-a făcut un nume, o carieră în muzică şi actorie...şi nu ştim încă dacă şi o relaţie de dragoste cu celebrul Salman Khan. 

Vedeta duce dorul tuturor lucrurilor din România, dar, în special, unei persoane. Este vorba chiar despre cea care i-a dat viaţă. Iulia Vântur a ţinut să îi facă o declaraţie emoţionantă mamei sale, i-a mărturisit chiar în văzut sutelor ei de fani cât de mult o iubeşte şi o preţuieşte. Ea i-a dat viaţă, iar ea o răsplăteşte cu multă dragoste:

"La mulţi ani tuturor mamelor din lume! Toate gândurile se îndreaptă acum spre voi! Sunt binecuvântată să am o aşa mamă, am parte de toată grija şi de toată iubirea ei oriunde m-aş afla. Tu eşti inima mea. De la ea am învăţat să iubesc.", a scris vedeta în mediul online. Alături, ea a postat şi câteva imagini. 

Iulia Vântur şi Salman Khan au apărut împreună la TV! Sunt în izolare, în casa lor din India

De ani la rând se zvoneşte că Iulia Vântur trăieşte o poveste de iubire cu Salman Khan. Zvonuri au rămas până acum, căci cei doi nu au făcut nicio declaraţie dacă sunt sau nu împreună, dacă se iubesc sau dacă au planuri de căsătorie. Au mai apărut împreună, s-au ivit speculaţii, dar ei sunt foarte discreţi. Îşi doresc ca viaţa personală să rămână...personală, să se laude cu cariera lor.

Iată că înainte de Paşte, cei doi au apărut împreună! Într-o ediţie a emisiunii "Vorbeşte lumea", de la Pro TV, Iulia Vântur a acordat un interviu prin Skype, direct din India, de la casa de vacanţă din Panvel, din apropierea Mumbaiului, iar in îmagini a apărut şi Salman Khan. Vedeta noastră povestea despre viaţa ei din India, în cadru a apărut celebrul actor Salman Khan.

Foto: Facebook

Modifică Setările