News

Cum arată mama lui Feli Donose! ''Îi înţeleg dragostea faţă de mine abia acum''

Cum arată mama lui Feli Donose! ''Îi înţeleg dragostea faţă de mine abia acum''

Feli a vorbit pentru prima oară despre cea care i-a dat viaţă şi care a susţinut-o întotdeauna. Artista a postat pe Facebook un mesaj emoţionat care scoate la iveală trăirile ce le leagă pe cele două.

''Pe mama mea nu a machiat-o niciun make-up artist. Niciodată. Pe mama nu a îmbrăcat-o niciodată un stilist. Mama niciodată nu a fost la răsfăţ de tratamente pentru păr la salon iar de vopsit mereu se făcea singură în oglinda din baia mică a apartamentului nostru mic din Sebeş – oraşul în care m-am născut.
Mama mereu s-a bucurat când eu am crescut şi am devenit domnişoară , vedea cum cu paşi oarecum repezi deveneam femeie în toată firea. Îi plăcea mult când aveam părul lung că îl prindeam într-o coadă sus şi strâns de-mi făceam 'ochi de pisică'. Complexată de mică de înălţime ( că de mică am fost înaltă), mergeam cocoşată. Până când, într-o zi când mergeam cu mama pe drum a observat asta şi mi-a tras uşor o palmă pe spate: „Toata viaţa ta, câte zile vei avea să nu mai mergi cocoşată! Mergi cu capu’ sus şi mândră, zână! Nimeni nu are fată ca mama! – spunea ea, mama mea.  Îi înţeleg dragostea faţă de mine abia acum când şi eu la rândul meu sunt mamă. Pe atunci, Doamne, cât de mult o judecam: Că e bătrână! Că e absurdă! Că trăieşte în trecut când totul e în evoluţie şi încă cu ce viteză!!!… Neştiind atunci că iubirea şi frica unui părinte sunt intense dincolo de vremuri dedemult.
În 'ziua de azi', mama acceptă să îi cumpăr un fond de ten deşi rar îşi pune, poartă mereu un ruj în geantă. Mama săptămâna trecută a avut parte (pentru că în sfârşit a acceptat) de primul ei masaj de relaxare'', a scris Feli pe un cont de socializare.