News

Cum arată mama lui Lucian Mîndruţă. Mesajul emoţionant al jurnalistului

Cum arată mama lui Lucian Mîndruţă. Mesajul emoţionant al jurnalistului camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Lucian Mândruţă priveşte cu nostalgie către trecut. Jurnalistul şi-a sărbătorit zilele trecute mama, care a împlinit 77 de ani, iar reîntoarcerea în casa de la ţară l-a făcut să îşi reamintească de toţi cei care nu mai sunt.  

“77 de ani face mama. Şi am venit s-o sărbătorim, eu şi verişoara mea Monica Bârleanu. Suntem printre puţinii rămasi dintr-o familie care acum 30 de ani avea aproape 30 de persoane. Pe rând s-au dus. Şi acum e doar ea în casa de la ţară. Şi după, urmez eu. Ştim cu toţii rostul lucrurilor: ai grijă de ai tăi şi ale tale de când te naşti şi până mori...Asta e pentru noi datoria. Fără vorbe mari, fără tricolor şi fără sloganuri. Avem grijă de locul familiei noastre de mai bine de 200 de ani”...

Părinţii jurnalistului s-au despărţit când el era copil.

"Eram foarte sărac în copilărie. Mama îmi punea mie carnea în farfurie şi spunea că ea nu are chef să mănânce. Am plecat cu mama de acasă atunci când aveam patru ani. Ai mei s-au despărţit. Nu am să uit niciodată că i-am cerut tatălui meu o maşinuţă de fier şi nu mi-a adus-o. Când a venit acasă mi-a adus o maşinuţă de plastic. Timpul a trecut şi atuni când familia lui l-a părăsit, eu am avut grijă de el. Îmi pare rău că în ultimii 15 ani de viaţă ai lui nu prea am fost apropiaţi. Chiar dacă părinţii mei s-au despărţit, nu am urât pe nimeni. O apăsare continuă şi completă care nu s-a încheiat niciodată a fost în vremea comunismului din cauza despărţirii. Erai discriminat pentru că veneai dintr-o familie cu părinţi divorţaţi", mărturisea Lucian la Antena Stars.

 

Comentarii

Modifică Setările