Lifestyle

Cum arată mama lui Mădălin Ionescu! Era o frumuseţe în tinereţe

Cum arată mama lui Mădălin Ionescu! Era o frumuseţe în tinereţe camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Şi-a înconjurat întotdeauna părinţii cu multă dragoste, a încercat să le fie întotdeauna aproape. De la cea care i-a dat viaţă, Mădălin Ionescu a împrumutat multe dintre calităţi. “A trecut prin greutăţi uriaşe şi a rezistat ca o stâncă din granit'', spune el.

Prezentatorul TV a avut-o întotdeauna drept exemplu. “Este incredibil cu câtă delicateţe ai trecut peste multiplele obstacole din viaţa ta! Frumuseţe, inteligenţă, creativitate, fidelitate, dăruire , sensibilitate, credinţă, acestea sunt atributele care te-au însoţit în permanenţă! Iţi mulţumesc pentru tot!'', era mesajul pe care Mădălin îl scria cu atâta emoţie mamei.

Ba mai mult, recunoaşte că femeia de 76 de ani presimte întotdeauna când urmează să i se întâmple ceva rău.

“Mama are, într-adevăr, ceva special, un har. Şi în trecut, cand am mai avut probleme, ea le-a presimtit. Culmea este ca in noaptea în care am gasit casa spartă, eu nu i-am telefonat să-i povestesc. Iţi dai seama, să-ţi suni parintii, care au o anumită vârstă, în miez de noapte şi să le dai astfel de veşti. Mama a aflat abia a doua zi, în dimineaţa zilei de duminică, atunci când s-a dus la biserică. I-au spus acolo oamenii că văzuseră la televizor ce mi se întamplase”, povestea Madalin.

 

Modifică Setările