Vedete

Cum arăta Megan Fox în 2000? Vedeta a apărut în "Doi bărbaţi şi jumătate" şi era cu totul diferită

Cum arăta Megan Fox în 2000? Vedeta a apărut în "Doi bărbaţi şi jumătate" şi era cu totul diferită camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Numele ei este pe buzele tuturor în această perioadă, odată cu vestea că aceasta l-a părăsit pe Brian Austin Green pentru rapperul Machine Gun Kelly, după 10 ani de mariaj.

Şi după trei copii pe care cei doi actori îi au împreună. Superba actriţă de 34 de ani ar fi căzut în mrejele artistului Machine Gun Kelly, de 30 de ani, lucru confirmat, indirect, chiar de către de acum fostul ei soţ.

Vedeta care a cunoscut faima în seria Transformers este astăzi mai sexy ca niciodată, ba chiar foarte schimbată faţă de zilele ei de debut într-ale cinematografiei. La început de ani 2000, aceasta a putut fi admirată într-un episod al serialului Doi bărbaţi şi jumătate, cu Charlie Sheen în rol principal.

Sexoasa brunetă apărea în rolul adolescentei Prudence, nepoata sexy a menajerei Berta, însă Megan Fox cea din această apariţie este departe de imaginea pe care o are astăzi.

Acest lucru dă apă la moară celor care susţin că actriţa a apelat la operaţii estetice cu ajutorul cărora şi-a transformat total chipul.