Royals

Cum arată meniul de la nunta regală, aşa cum e pregătit în bucătăria de la Windsor

Cum arată meniul de la nunta regală, aşa cum e pregătit în bucătăria de la Windsor

WINDSOR, ENGLAND -MAY 10: The Royal Kitchens at Windsor Castle begin Preparations for the wedding banquet for the upcoming marriage ceremony of Prince Harry and Meghan Markle on May 10, 2018 in Windsor, England. (Photo by David Parker - WPA Pool/Getty Images)

Pregătirile pentru nunta regală merg înainte, în ciuda a toată drama legată de prezenţa sau, mai degrabă, absenţa tatălui miresei de la ziua ei cea mare. Nimeni nu ştie dacă Thomas Markle, tatăl lui Meghan, va ajunge la marele eveniment şi-şi va conduce fiica la altar.

Însă toată lumea ştie cu siguranţă care va fi meniul de la nunta anului, cu atât mai mult cu cât bucătăria de la Castelul Windsor este, zilele acestea, în fierbere.

Şi la propriu, şi la figurat.

Pregătiri la Castelul Windsor

Pregătirile pentru banchetul de nuntă au început încă de pe 10 mai, când fotografii i-au surprins la lucru pe maeştrii cofetari şi pe chefii din cadrul bucătăriei regale de la Windsor.

Aşadar, în bucătăria imensă din cadrul castelului se poate observa cum se munceşte de zor la pregătirea felurilor de mâncare sărate, pe bază de sparanghel, dar şi dulci, categorie în care se insistă pe trufele de ciocolată.

Pe lângă acestea, din meniul dulce servit la recepţia de la St. George's Hall mai fac parte prăjiturelele din cremă de zahăr ars, biscuiţi cu mango şi topping de panna cotta şi macaroons.

În ceea ce priveşte legumele folosite la mâncărurile care vor fi servite celor 600 de invitaţi de la recepţia regală, acestea provin de la fermele agricole din cadrul comitatului Kent, cunoscut cu supranumele de Grădina Angliei.

Suntem siguri că meniul va fi unul delicios şi-i va face pe invitaţi să uite de drama din familia lui Meghan.

Modifică Setările