News

Cum arată micul dejun al Mihaelei Rădulescu

Cum arată micul dejun al Mihaelei Rădulescu

Îi admirăm stilul de viaţă, o invidiem pentru formele trupului ei şi ne întrebăm mereu care este secretul frumuseţii sale. Drept răspuns, vedeta ne oferă câteva crâmpeie din viaţa ei, cu sfaturi pentru un trai armonios.

Nu e prima dată când tragem cu ochiul la contul de Facebook sau blogul Mihaelei Rădulescu. Şi o facem destul de des, pentru că ne place şi pentru că mai avem şi câte ceva de învăţat. Ori de furat lecţii de viaţă. Iar azi am fost iarăşi norocoşi. Iată care a fost postarea care ne-a înviorat dimineaţa:

„Primul, în fiecare dimineaţă... Amestec de senzaţii, fiori de plăcere şi valuri de energie după, ....care-mi trezesc mereu aceeaşi poftă pentru a doua zi... Şi nu e vorba de vreun bărbat !:))))))) Începeţi lista de treburi zilnice cu voi înşivă. Mic dejun cât mai sănătos, sport măcar 15 minute şi duş, spălat pe dinţi şi pe creier, de gânduri negre sau meschine:). S-aveţi o zi frumoasă!“, a scris Mihaela pe contul său, postând o fotografie cu un mic dejun copios, numai bun pentru un start reuşit al zilei.

Foto: pagina personală