News

Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie, la 58 de ani

Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie, la 58 de ani

Ca multe alte vedete, şi „doamna Oriflame“ a fugit de frigul iernii din România. Dacă în noiembrie făcea plajă în Caraibe, acum femeia de afaceri a plecat împreună cu soţul său peste Ocean, tocmai în însoritul Uruguay.

Soare, mare, relaxare… Acestea sunt cuvintele de ordine pentru multe dintre celebrităţile din România care îşi permit să-şi ofere concedii de neuitat, pe meleaguri unde vara e stăpână tot anul.

Monica Tatoiu a petrecut doar Crăciunul acasă, când i-a avut ca invitaţi pe prietenul său, Cristian Boureanu, şi pe actuala lui iubită, Adelina Mihăilescu.

Apoi, împreună cu soţul său a plecat în vacanţă în Uruguay, la Montevideo, unde se bucură de vreme minunată şi temperaturi ridicate.

În semn de apreciere şi în amintirea unei vacanţe de neuitat petrecută împreună în noiembrie, în însorita insulă caraibeană Guadeloupe, Adelina (despre care gurile rele spuneau că s-ar fi despărţit de Cristian Boureanu) a postat câteva fotografii, dintre care şi o imagine cu ea şi cu Monica în costume de baie.

Foto: pagina personală