News

Cum arăta Monica Tatoiu în tinereţe! Fotografii nemaivăzute

Cum arăta Monica Tatoiu în tinereţe! Fotografii nemaivăzute

Monica Tatoiu a fost întotdeauna o fire rebelă, dar şi-a asumat fiecare etapă de viaţă.

Fosta femeie de afaceri a postat pe un cont de socializare câteva fotografii din acele vremuri în care jongla cu trăirile. La fel ca şi acum, Monica avea multă carismă. "Sunt eu pe vremea cand nu era nevoie de hialuronic şi voltaren,1974'', a scris Tatoiu pe Facebook.

A început să cunoască lumea, cu adevărat, în adolescenţă. ''La 16 ani am descoperit plăcerea de a interacţiona cu băieţii şi de a face ce vrei din ei. Că o fată de 16 ani croşetează cum vrea ea un băiat de vârsta ei! Iar eu, când am descoperit chestia asta, am devenit tot ceea ce mama şi tata nu voiau să devin. Învăţam, eram o elevă de notă 10, dar mergeam la discotecă, am făcut sex la 18 ani. Eu eram la Timişoara, iar Timişoara nu era ca Bucureştiul, din multe puncte de vedere. De exemplu, apărea LP-ul la München, şi a două zi îl ascultam în Timişoara. Era vremea Phoenix, apăruse Woodstock-ul, generaţia flower-power, deci apăruse şi sexualitatea ca luptă împotrivă sistemului'', declara Monica Tatoiu pentru revista Tango.

Iubea să facă haine, aşa că şi-a dorit să facă design vestimentar, dar părinţii au împiedicat-o. “Am vrut să fac design vestimentar, dar tata mi-a zis că numai curvele fac asta. În clasa a şaptea am avut expoziţie. Făceam haine de la 14 ani. Eu le tăiam, stricam. Dădeam meditaţii la copiii de clasa a şasea şi îmi cumpăram material”, a spus Monica Tatoui la emisiunea ‘’E ok să fii vedetă?!’’

Fosta femeie de afaceri ştie să se bucure şi acum de fiecare moment. “Am fost cinci săptămâni în vacanţă, am înnotat în fiecare zi câte două ore, mai mult sau mai puţin îmbrăcată. Mie nu îmi place costumul de baie, mă enervează. De obicei, nu port nici sutien. Mă duc şi mă dezbrac într-un golf unde nu mă ştie nimeni şi sunt bronzată perfect. Schiez patru săptămâni pe ani, deşi am proteză la şold”.