Vedete

Cum arată Oana Radu fără pic de machiaj. Fanii s-a împărţit în două tabere când au văzut imaginile cu artista


Cum arată Oana Radu fără pic de machiaj. Fanii s-a împărţit în două tabere când au văzut imaginile cu artista

Oana Radu este cunoscută pentru vocea ei şi modul deschis în care a vorbit despre oscilaţiile de greutate de-a lungul timpului. Artista a mai făcut un pas curajos: s-a filmat fără pic de machiaj.

Oana Radu a vorbit mereu deschis despre oscilaţiile sale de greutate, care au variat de 120 la 57, apoi iar la peste 100 şi apoi la 70, dar şi despre intervenţiile estetice la care a apelat.

Oana Radu fără machiaj

La cei 27 de ani ai săi, artista a mai făcut un pas: s-a filmat fără pic de machiaj. Într-un clip postat pe pagina ei de Instagram, aceasta a arătat mai întâi o imagine unde nu poartă make-up şi apoi o imagine în care apare cu chipul retuşat.

Reacţiile fanilor nu au întârziat să apară, mulţi fiind de acord că Oana este o frumuseţe naturală. Au existat, însă, şi câteva voci critice, care s-au luat de intervenţiile estetice ale artistei, în special de cele realizate la nivelul buzelor.

Oana Radu

Oana Radu a recunoscut că a vizitat cabinetul medicului estetician, buzele fiind, de altfel, primele vizate. 

”Prima intervenţie pe care mi-am făcut-o a fost cea de augmentare a buzelor. Am intervenit prima oară asupra lor în 2014. Eram foarte complexată de felul în care ele arătau, trebuia să mă mega-rujez până la nas. Mie nu mi se pare că am exagerat în privinţa buzelor deloc, mi se pare că sunt naturale şi toată lumea îmi spune lucrul acesta” a scris Oana Radu la un moment dat pe blogul ei.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările