News

Cum arată Oana Roman complet nemachiată şi fără niciun filtru. ”Am 45 de ani şi mă simt bine. Nu mă operez, nu am obsesia asta”

Cum arată Oana Roman complet nemachiată şi fără niciun filtru. ”Am 45 de ani şi mă simt bine. Nu mă operez, nu am obsesia asta” camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Oana Roman a început să alterneze fotografiile profesionale cu selfie-uri în care apare fără machiaj şi filtre.

Este un curent întâlnit la mai multe vedete, acela de a se arăta exact aşa cum sunt: autentice.

Iar Oana nu face excepţie. Îşi îmbrăţişează vârsta şi autenticitatea fără teamă, pe spaţiul său de socializare: ”Am 45 de ani şi mă simt bine. Sunt încântată că pot să ies din casă fără machiaj şi deşi am slăbit mult, pielea de pe faţă este încă ok. Nu m-am dat cu cremă pe faţă aproape deloc până de curând şi nu am nici un fel de intervenţii la faţă. Nici măcar tratament nu ajung să fac mai des de 2 ori pe an. Mi-a scris cineva zilele trecute să mă operez la pleoape, pomeţi, nas , ca să arăt ca x , mi-a dat un nume . Nu vreau să arăt ca nimeni şi nu vreau să mă operez deloc la faţă. Nu am obsesia asta şi nu o voi avea niciodată. Sunt foarte ok asa. Şi în afară de a folosi creme bune, nu intenţionez să fac nimic altceva ! Nu am trăit niciodată din aspectul fizic şi nici nu caut asta. Am minte destulă încât sa trăiesc bine fără sa fac o obsesie din fizicul meu. Şi asta pentu că am învăţat mulţi ani, mult şi temeinic şi apoi am muncit pe măsură”, a scris Oana Roman pe contul de socializare.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările