News

Cum arată părinţii lui Raoul! Şi tatăl artistului cântă

Cum arată părinţii lui Raoul! Şi tatăl artistului cântă camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

L-au încurajat să îşi urmeze visul, iar astăzi le bucură sufletul. Raoul nu este însă singurul artist din familie. Tatăl solistului cochetează, de asemenea, cu muzica. Cu toate astea, el a apărut într-o singură emisiune TV alături de solist. "Tata a cântat până a cunoscut-o pe mama, de atunci cânt doar eu'', spune Raoul cu umorul caracteristic.

 

 

 

 

 

 

“Poate v-aţi întrebat vreodată cu cine semăn, sau de unde moştenesc talentul de a cânta. Niciodată nu cred că am vorbit prea multe despre acest lucru...îi sunt recunoscător lui Dumnezeu pentru talentul pe care mi l-a dat, dar în egală măsură sunt mândru că am fost crescut minunat de părinţii mei, de oameni care mi-au dăruit tot ce am mai bun şi mai frumos astăzi.
Am găsit în arhiva personală o înregistrare dintr-o emisiune mai veche pe care o prezentam, în care l-am avut invitat pe tatăl meu. Este singura mea apariţie alături de tatăl meu şi singura lui apariţie la un post de televiziune,interpretând live un cântec de o frumuseţea aparte din repertoriul popular, repertoriu pe care l-a îndrăgit întotdeauna”, a scris artistul pe un cont de socializare.

Raoul are o relaţie specială şi cu cea care i-a dat viaţă. Sfaturile ei l-au ajutat pe artist să răzbată în hăţişul din showbiz. A preferat însă să rămână mereu în umbră. Până acum.

"Oraşul meu natal înseamnă copilaria mea frumoasă, cu trei fraţi mai mici, toţi baieti, cu inocenţă şi bucurii mărunte, dar profunde, oferite de părinţii mei, doi oameni simpli şi modesti, muncitori, de la care am avut şi am de învăţat ce înseamnă să fii OM'', spune Raoul.

 

 

Modifică Setările