News

Cum arată Ramon şi Renée, fraţii mai puţin cunoscuţi ai lui Charlie Sheen?

Cum arată Ramon şi Renée, fraţii mai puţin cunoscuţi ai lui Charlie Sheen?

Despre Charlie Sheen ştim cam tot ceea ce trebuie să ştim. Că a dat cu piciorul sacului de bani primit pentru rolul din Doi bărbaţi şi jumătate, fiind concediat din cauza consumului de droguri, problemelor cu legea şi-a injuriilor aduse şefului său.

Că şi-a bătut ambele neveste şi că, în ciuda acestui fapt, a rămas prieten cu fiecare dintre ele. Că numele lui adevărat este Carlos Estévez, dar şi l-a schimbat, pentru a suna mai bine, la fel ca tatăl lui, Martin Sheen (actorul are origini spaniole şi irlandeze). Şi că mai are un frate faimos, Emilio Estevez, cu care a jucat în câteva filme, prin anii ’80. Foto: familia Estevez

Dar îi ştie cineva şi pe ceilalţi doi fraţi ai actorului de 49 de ani, Ramon şi Renée Estevez?

În vârstă de 51 de ani, Ramon seamănă mai mult cu Charlie decât fratele lui mai cunoscut, blondul Emilio (53). Acesta este la rândul lui actor şi deţine compania de producţie Estevez Sheen Productions.

Renée Pilar Estevez, în vârstă de 48 de ani, este mezina lui Martin Sheen şi-a soţiei acestuia,Janet Templeton. Îmbrăţişând aceeaşi profesie ca fraţii ei, Renée a apărut de multe ori în roluri secundare în serialele în care au jucat Charlie sau tatăl Martin.

O familie mare şi frumoasă, am putea spune. Charlie este, până la urmă, o lichea norocoasă…

Modifică Setările