News

Cum arată Raquel Welch, superstarul anilor ‘60, la 81 de ani. Diva a fost surprinsă pe stradă, pentru prima dată, după doi ani de absenţă

Cum arată Raquel Welch, superstarul anilor ‘60, la 81 de ani. Diva a fost surprinsă pe stradă, pentru prima dată, după doi ani de absenţă camera-retro icon Vezi galeria 20 poze

Raquel Welch, fostul sex simbol al anilor 60 a fost surprinsă pe stradă pentru prima dată, în doi ani.

Paparazii au fotografiat-o pe fosta divă, care acum are 81 de ani. Actriţa a apărut în pantaloni negri şi bluză albă, platforme în picioare, pălărie cochetă şi ochelari de soare.

Raquel Welch s-a plimbat prin Beverly Hills, însă nu are o postură foarte bună. A stat mult timp aplecată, chiar şi-a susţinut sânii cu mâinile. Nu a uitat nici masca de protecţie, un accesoriu esenţial în perioada pe care o traversăm.

Fanii săi nu mai ştiau nimic de ea de doi ani, de când a dat interviul în 2019 pentru Sunday Post.

Raquel Welch a fost în zilele sale de glorie una dintre cele mai frumoase şi sexy femei ale lumii, cu un sex appeal fantastic, cu sâni spectaculoşi şi talie de viespe. Este câştigătoarea unui Glob de Aur şi cunoscută pentru numeroasele sale poveşti de dragoste. A fost căsătorită de patru ori şi la un moment dat mărturisea pentru Elle Magazine, în 2011, cauza pentru care a rămas singură: ”Iubesc bărbaţii şi compania lor, dar sunt prea independentă şi orientată spre sine. În plus, sunt puţine opţiuni eligibile la vârsta mea.”

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările