News

Cum arată Shania Twain la 54 de ani: "Situaţia mea e încurcată!"

Cum arată Shania Twain la 54 de ani: "Situaţia mea e încurcată!"

La 54 de ani, Shania se confesează despre viaţa ei, după ce, în 2008, făcea vâlvă cu scandalul mariajului său de 14 ani

Atunci, în 2008, Shania descoperea că soţul ei, Robert ‘Mutt’ Lange, o înşela cu secretara lui cât se poate de căsătorită. Unde mai pui că Shania o considera pe secretara lui şi o prietenă apropiată de-a ei.... Cert este că la sfârşitul aceluiaşi an, Shania era deja văzută în compania... soţului secretarei. Un an mai târziu erau deja logodiţi, iar în 2011 se căsătoreau. Şi nu, n-a fost doar din răzbunare. Azi, shania este în cotninuare măritată cu Frédéric Thiébaud.

"Situaţia mea e încurcată. Dar atât de frumos încurcată!", spune artista prezentă pe scena premiilor Grammy  (foto jos). "Contează să supravieţuieşti. Eu m-am panicat, am căzut în depresie când am aflat atunci că soţul mă înşela. Dar nu m-am dat bătută. Şi am găsit scăparea. Pe măsură ce îmbătrâneşti, capeţi experienţă la căderi şi ridicări. Pentru că de căzut tot mai cazi. Dar te pricepi din ce în ce mai bine să te ridici rapid, să te scuturi şi să mergi mai departe!".

Cât despre felul cum arată la 54 de ani, Shania se declară foarte mulţumită. "Mă simt mult mai confortabil acum în pielea mea decât mă simţeam când eram mai tânără. Pe atunci era o luptă grea pentru mine. Dar pe măsură ce trece timpul, te întrebi: OK, câţi ani mai am de trăit? Şi vreau să treăiesc aşa, cu sentimente negative despre mine şi lucrurile pe care nu le pot schimba?", a mai spus Shania.

Foto: Getty Images

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările