News

Cum arată şi ce face astăzi Tomiţă, prima ispită care a făcut sex la „Insula iubirii“? Bărbatul este de nerecunoscut!

Cum arată şi ce face astăzi Tomiţă, prima ispită care a făcut sex la „Insula iubirii“? Bărbatul este de nerecunoscut! camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Anul 2015 a adus în România o emisiune care reuşea să cucerească audienţa şi să stârnească foarte multe controverse, „Insula iubirii“, deoarece la ore de maximă audienţă erau aduse pe micile ecrane scene erotice, aproape porno.

Atunci ajungeau în faţa publicului opt cupluri care trebuiau să-şi testeze iubirea departe de casă, în Thailanda, în timp ce printre ei se aflau mai multe ispite. Aşa cum era de aşteptat şi cum s-a întâmplat apoi în toate sezoanele „Insula iubirii“, atât bărbaţii, cât şi femeile au picat în ispită, iar multe relaţii s-au destrămat din cauza emisiunii de la Antena 1.

În primul sezon, cei care au fost mult timp în centrul atenţiei au fost Deea, care ajunsese la „Insula iubirii“ alături de Cristian, şi Tomiţă, cel care i-a fost ispită şi a reuşit să o cucerească pe tânăra care spunea la vremea respectivă că este studentă la Tehnică dentară şi pasionată de fitness.

Deea şi Tomiţă au fost şi primii concurenţi care au făcut sex la ediţia din românia a emisiunii „Insula iubirii“, iar după ce au revenit în ţară au continuat relaţia pentru un timp, după care ei s-au despărţit, fiind amândoi ispite în cel de-al doilea sezon al show-ului.

În prezent, dacă ar fi să ne luăm după informaţiile apărute pe internet şi după imaginile pe care Tomiţă le postează pe reţelele de socializare, el ar fi model pentru diferite branduri producătoare de costume masculine, dar ar fi şi dezvoltator imobiliar. În cele mai recente fotografii postate de fosta ispită de la „Insula iubirii“ pe reţelele de socializare, Tomiţă este de nerecunoscut, având un aspect fizic total diferit faţă de perioada „Insula iubirii“.

Mai multe fotografii cu Tomiţă puteţi vedea în GALERIA FOTO