News

Cum arată şi ce vârstă au copiii lui Brigitte Năstase

Cum arată şi ce vârstă au copiii lui Brigitte Năstase camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Brigitte Năstase a fost căsătorită în repetate rânduri. Din două relaţii, aceasta are doi copii, un băiat şi o fetiţă care au crescut mult. Ce transformaţi sunt!

 

Brigitte Pastramă, fostă Năstase, este fericită acum în braţele actualului soţ Florin. Sunt într-o vacanţă de vis, depate de România. Vedeta nu şi-a luat însă şi copiii cu ea. Aceasta are un băiat şi o fetiţă.  

Robert Sfăt este deja de mult timp major, astfel, rămânănd capul familei. Tânărul are 19 ani şi a urmat cursurile liceului cu predare în limba germană, şi îşi doreşte mult să devină DJ. Octavian Sfăt, tatăl lui Robert, s-a stins din viaţă în anul 2002, când băiatul nu împlinise nici măcar 3 ani.

Sara, singura fetiţă a lui Brigitte Sfăt, este rezultatul mariajului cu Ovidiu Terj, bărbatul cu care bruneta a fost din 2006 până în 2010. „Robert are 19 ani. El este mai mare, a zis că îmi face muzică, vrea să se facă DJ. Aş vrea să fiu foarte apropiată de fiul meu, care, oricum, mă păcăleşte cum vrea el”, a declarat Brigitte Sfăt, în anul 2015, întrebată de relaţia cu fiul său.

Brigitte Năstase a dus o viaţă grea. A făcut puşcărie

În 2002, Brigitte a rămas văduvă în urma decesului afaceristului Octavian Sfăt cu care a fost căsătorită. Astfel în urma morţii acestuia Brigitte s-a trezit moştenitoarea a două cluburi, a unui hotel în construcţie, a unui restaurant şi a două case.

În 2003 aceasta a fost arestată pentru complicitate la lipsire de libertate şi la tâlhărie după ce l-a sechestrat în biroul ei împreună cu ajutorul altor trei persoane pe managereul unui club din localitate şi l-a obligat să-i dea cinci mii de euro. Ulterior Brigitte a fost condamantă de judecători la închisoare, iar în 2006 a fost eliberată condiţionat.