News

Cum arată şi cu ce se ocupă fratele lui Horia Tecău? Andrei locuieşte în Braşov şi seamănă cu tenismenul

Cum arată şi cu ce se ocupă fratele lui Horia Tecău? Andrei locuieşte în Braşov şi seamănă cu tenismenul camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Pe Horia Tecău îl ştie nu doar o ţară întreagă, ci o planetă întreagă, deoarece este unul dintre cei mai buni jucători de tenis pe care i-a avut România în ultimii ani, însă câte persoane ştiu că sportivul are şi un frate.

Andrei, fratele lui Horia Tecău, s-a născut la Braşov, a locuit în Constanţa, s-a mutat în Bucureşti, după care s-a întors în oraşul natal, iar acum deţine acolo o cafenea. Deşi este cu doi ani mai mare decât fratele lui mai celebru, Andrei Tecău afirma în trecut, potrivit celor de la Libertatea, că este des confundat cu Horia.

„Se întâmplă, de multe ori să fiu oprit pe stradă, oriunde merg, şi să fiu rugat să dau autografe. Oamenii mă confundă cu Horia. Unii chiar nu cred atunci când le spun că eu sunt fratele lui“, spunea Andrei Tecău, potrivit sursei citate.

Andrei Tecău este foarte activ pe reţelele de socializare, acolo unde este urmărit zilnic de câteva mii de persoane, iar fotografiile lui strând sute de like-uri.

Mai multe fotografii cu Andrei, fratele lui Horia Tecău, pot fi văzute în GALERIA FOTO