News

Cum arată Simona Halep la patru zile de când a fost testată pozitiv cu coronavirus. Poza recentă cu ea a strâns peste 70.000 de like-uri

Cum arată Simona Halep la patru zile de când a fost testată pozitiv cu coronavirus. Poza recentă cu ea a strâns peste 70.000 de like-uri camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Simona Halep a apărut recent într-o poză, la patru zile de când s-a aflat că este infectată cu coronavirus. Imaginea a devenit virală, a fost apreciată de peste 70.000 de fani. 

La sfârşitul lunii octombrie, Simona Halep a făcut anunţul: a fost testată pozitiv cu coronavirus. ”Salutare tuturor, vreau să anunţ că am fost testată pozitiv cu Covid-19. M-am autoizolat acasă şi recuperarea merge bine, cu simptome uşoare. Mă simt bine... vom trece cu bine prin asta împreună”, a spus Simona pe pagina sa de Twitter. Simona Halep se pregătea intens pentru turneul de Grand Slam de la Melbourne, dar acum este în izolare. Australian Open 2021 este programat între 18 şi 31 ianuarie, iar marea sportivă speră să câştige şi acest turneu.

Iată că acum, la patru zile de la această veste, campioana noastră apare în mediul online, într-o poză sugestivă. Sportiva, aflată pe locul doi în ierarhia mondială a tenisului feminin, a anunţat că starea sa de sănătate, în ciuda testului pozitiv, este bună.

”Vă mulţumesc tuturor pentru mesaje. Mă simt foarte bine”, a scris pe Instagram Simona Halep, în descrierea unei fotografii din izolare.

În 2020, Simona Halep a câştigat trei trofee, Dubai, Praga şi Roma.

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările