Royals

Cum arată sora Camillei Parker-Bowles. Annabel Elliot seamănă perfect cu soţia lui Charles. Ce relaţie are cu Prinţul

Cum arată sora Camillei Parker-Bowles. Annabel Elliot seamănă perfect cu soţia lui Charles. Ce relaţie are cu Prinţul camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Dacă despre ducesa Camilla am descoperit multe de când s-a căsătorit cu prinţul Charles în 2005, ceea ce a provocat destulă agitaţie în rândul publicului britanic, pentru că toată viaţa ei a fost expusă, despre sora ei nu există aşa multe informaţii.

Cu toate astea, Camilla Parker-Bowles şi sora ei mai mică, Annabel Elliot, au multe în comun. Amândouă sunt bătăioase şi au sentimente faţă de prinţul Charles. Camilla ar trebui să-şi facă griji?

Deşi s-ar putea să credeţi că ştiţi totul despre membrii familiei regale, există încă multe poveşti nespuse! Regalii au mulţi fraţi care nu apar în faţa reflectoarelor, dar care sunt aproape de palat.

Annabel Elliot este sora mai mică a Camillei Parker-Bowles, ducesa de Cornwall şi soţia prinţului Charles, dar şi un designer de interior de succes. În 2014, a fost numită cea mai influentă femeie designer din Marea Britanie. Annabel are şi un magazin în Dorset de 30 de ani. De asemenea, are un hobby destul de elegant: colectarea de antichităţi. Sora Camillei a proiectat multe căsuţe, unele dintre ele putând fi văzute în Ţara Galilor.

Camilla şi Annabel au avut, de asemenea, un frate mai mic, dar care, din păcate, a pierdut lupta cu viaţa în 2014. Ducesa şi fraţii ei au crescut pe o mare proprietate din Plumpton, Sussex, alături de părinţii lor. Tatăl lor era un negustor de succes, Bruce Shand, iar soţia sa, Rosalind Cubitt, fiica lui Roland Cubitt, al treilea baron Ashcombe.

Camilla şi fraţii ei au fost educaţi în Anglia, Elveţia şi Franţa şi au socializat cu regalităţile din Marea Britanie.

Deşi Annabel nu se afişeză tot timpul alături de sora ea, ea este un oaspete obişnuit şi binevenit în palat. Ba mai mult, are o relaţie specială cu Prinţul Charles.

Annabel lucrează cu Charles ca designer de interior şi se ocupă de proprietăţile sale. Prinţul trebuie să fie mulţumită de abilităţile cumnatei sale, deoarece a angajat-o pe Annabel să amenajeze personal 12 cabane din Ducatul Cornwall. Proprietatea este destul de mare şi se crede că valorează 647 milioane de lire sterline.

Annabel nu spune decât lucruri bune despre Charles şi despre cooperarea lor. Recunoaşte că ceea ce admiră cel mai mult este atenţia lui pentru detalii. „Are un ochi extraordinar. Îi place întotdeauna să fie complet implicat şi înţelege imediat ce i se sugerează”.

Annabel este căsătorită cu moşierul Simon Elliot, cu care creşte trei copii.

Camilla are două copii din primul mariaj şi este mamă vitregă pentru Harry şi William.

 

Modifică Setările