Vedete

Cum arată sora mai mică a Irinei Fodor. Teodora are 20 de ani şi este studentă la Drept

Cum arată sora mai mică a Irinei Fodor. Teodora are 20 de ani şi este studentă la Drept camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Irina Fodor a prezentat-o pentru prima oară la un eveniment pe sora sa mai mică. Teodora are 20 de ani şi un viitor strălucit înainte. 

 

Cu zâmbetul pe buze, cu o ţinută albă, Irina Fodor a prezentat evenimentul organizat de revista OK!, White Christmas Party. Nu a venit singură, ci alături de fiica ei, dar şi de sora mai mică. Teodora a captat privirile, arată tare bine la cei 20 de ani ai săi. 

„Pe sora mea o cheamă Teodora, are 20 de ani, este cu 11 ani mai mică decât mine, este studentă la Drept şi o invidiez. Este într-o zonă cu totul diferită de cea în care sunt eu, este mai aşezată, mai pragmatică, mai calmă. Bine, nici eu nu sunt zurlie, doar că suntem într-adevăr diferite pe zona asta a carierelor. Ea a zis că nu-i place să facă ce fac eu, pentru că este prea mare agitaţie în televiziune”

Cu toate acestea, Teodora a avut rolul de coprezentator la White Christmas Party. 

Evenimentul OK! White Christmas Party driven by Opel a fost realizat cu sprijinul sponsorilor şi partenerilor: Aqua Carpatica, Next, Doppleherz, Leroy Merlin, de Azi, Tort design, Lego, Haribo, Alka, Momki, Eventlicious, Signature Events, Manute fericite, Gasca Zurli, Opera Comica pentru Copii, Creative Arts.