News

Cum arată soţia lui Cătălin Zmărăndescu şi prin ce drame a trecut acesta înainte să fie cu ea

Cum arată soţia lui Cătălin Zmărăndescu şi prin ce drame a trecut acesta înainte să fie cu ea camera-retro icon Vezi galeria 21 poze

S-a făcut remarcat în urmă cu foarte mulţi ani, ca bodyguard al lui Gigi Becali, a ajuns la puşcărie, după care a decis să părăsească ţara natală şi să se mute în Marea Britanie. Cu toate acestea, Cătălin Zmărăndescu s-a întors până la urmă în România şi a revenit în atenţia publicului odată cu participarea la „Ferma. Un nou început“.

Chiar dacă datorită lui Gigi Becali a devenit cunoscut, tot afaceristului este şi cel din cauza căruia Cătălin Zmărăndescu a trăit o dramă. Ajuns pentru 29 de zile după gratii, după ce i-a bătut şi i-a ţinut în portbagaj pe hoţii care îi furaseră maşina lui Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu a primit şi o pedeapsă de trei ani de închisoare, cu suspendare, iar în acea perioadă a fost părăsit şi de soţia alături de care avea doi copii.

Rămas fără loc de muncă şi fără familie, cu un cazier care putea atârna greu şi cu imaginea unui bătăuş care făcea tot ce îi spunea fostul şef, Cătălin Zmărăndescu a decis să plece în Marea Britanie şi să lase în urmă trecutul negru.

Odată ajuns în străinătate, el a revenit la meseria lui de bază, luptele MMA, acolo unde era multiplu campion, iar viaţa lui a primit un nou sens. Cătălin Zmărăndescu a cunoscut-o şi pe Luiza, femeia care îi este şi astăzi alături şi care i-a dăruit, în urmă cu aproximativ un an, o fetiţă.

„De câţiva ani buni viaţa mea s-a schimbat în bine. Femeia de lângă mine este responsabilă, dar din păcate o înşel în fiecare zi, cu nimeni alta decât cu Matilda, dragostea mea cea mai mare. Sunt tătic de fetiţă şi sunt fericit. E o fetiţă extrem de activă, trebuie să stai 24 din 24 de ore după ea, dar noroc că avem condiţie fizică. Nici nu mai avem nevoie să mergem la sală. De la şase luni s-a ridicat în picioare“, spunea Cătălin Zmărăndescu despre soţia şi fetiţa lui, în urmă cu doar câteva luni, într-un interviu pentru Click.

Întors în România, Cătălin Zmărănescu şi-a făcut o fermă şi trăieşte departe de ochii publicului, singura lui apariţie marcantă fiind la „Ferma. Un nou început“.

Mai multe fotografii cu soţia lui Cătălin Zmărăndescu pot fi văzute în GALERIA FOTO