Lifestyle

Cum arată soţia lui Cristian Popescu Piedone: ”Iulia este steaua mea polară!''

Cum arată soţia lui Cristian Popescu Piedone: ”Iulia este steaua mea polară!'' camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Cristian Popescu Piedone îşi împarte viaţa de mai bine de 30 de ani cu aceeaşi femeie. Actualul Primar al sectorului 5 din Bucureşti a vorbit aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, despre viaţa de familie, dar nu numai.  

”Iulia este tot ce am mai strălucit pe lume, este steaua mea polară! Îmi iubesc sotia, îmi iubesc familia. Familia este, de fapt, Olimpul meu, acolo sunt eu Zeu! Familia este toată puterea mea, de unde mă încarc”, mărturiseşte Piedone.

Acuzat în dosarul ”Colectiv” de abuz în serviciu şi abuz în eliberarea autorizaţiei şi acordului de funcţionare dat clubului Colectiv, fără aviz  ISU, Cristian Popescu Piedone a făcut o mărturisire neaşteptată.

“Am să încep prin a va spune <ultimele cuvinte> pe care le-am spus şi în faţa domnului judecător, în instanţă: <In cazul in care copiii mei, în acea noapte, s-ar fi aflat în clubul Colectiv, şi s-ar fi întâmplat nenorocirea care s-a petrecut, iar ei, astăzi, erau morţi, eu, în faţa dumneavoastră, spuneam în continuare că sunt nevinovat. Sunt tată, sunt bunic, ştiu ce înseamnă … văd … nu sunt lipsit de realitate. Nu pot să-mi asum ceea ce nu-mi aparţine mie, în această tragedie! Vreau să demonstrez adevărul, acesta trebuie să iasă la suprafaţă”.

Cristian Popescu Piedone riscă acum, la şase ani de la tragedie, o pedeapsă de 15 ani, după gratii, iar decizia judecătorilor este aşteptată în cursul acestei luni. Edilul a spus aseară, ce <aşteptări> are de la Justiţie, în ceea ce priveşte dosarul “Colectiv”, în care este anchetat. 

”Nu cer decât o dreptate şi un adevăr! Dacă există o normalitate în ţara asta, eu nu am ce să caut în această poveste!”

Comentarii

Modifică Setările