News

Cum arată soţia lui Jackie Chan, cea pe care actorul a recunoscut că a înşelat-o

Cum arată soţia lui Jackie Chan, cea pe care actorul a recunoscut că a înşelat-o camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

A avut o viaţă amoroasă destul de tumultuoasă, având chiar şi o fiică ”din flori”, însă o singură femeie a reuşit să ajungă doamna Chan. Cine e ea şi cum l-a convins pe actor s-o ia de nevastă?

De-a lungul carierei sale, Jackie Chan a acordat puţine interviuri în care a vorbit despre viaţa lui privată, adică despre soţie, copilul biologic şi fata „din flori”. A lăsat să-i scape, însă, că s-a căsătorit forţat, după ce iubita lui, Joan Lin, a rămas, accidental, însărcinată cu fiul lui. Iar zilele acestea, a apărut pe piaţă versiunea în engleză a cărţii sale biografice, în care este descris momentul în care şi-a înşelat soţia.

Ajuns la 64 de ani, Jackie Chan mărturiseşte în cartea sa biografică, ”Never Grow Up, că a fost ”un ticălos” înşelându-şi soţia. ”În 1999, am făcut o greşeală fantastică. Ştirea despre aventura mea a ajuns în presă. Era ca o bombă cu ceas. Am vrut s-o sun pe Joan, dar nu ştiam ce să-i spun. Nu eram capabil să-i explic asta.”, scrie celebrul actor în paginile cărţii lui autobiografice.

Jackie nu face, însă, nicio aluzie la fiica sa, rezultată din această aventură, respectiv Etta (foto sus, alături de soţie). De altfel, nici tânăra nu-l vede pe actor drept tată, declarând că pentru ea e un simplu actor. ”Nu aş putea spune că el este tatăl meu. Aş spune, da, Jackie Chan, un actor”, a mărturisit Etta care n-are niciun fel de relaţie cu tatăl ei biologic.

Cât despre fiul (foto sus) provenit din relaţia cu Joan Lin, Jackie Chan a făcut o singură menţiune în cartea sa, povestind că a fost violent cu el, la un moment dat. ”Am avut o ceartă cu soţia mea. Nu reuşeam să ajungem la un numitor comun, aşa că am plecat trântind uşa. M-am dus la producătorul Leonard Ho, el m-a consolat, m-a liniştit şi m-a sfătuit să merg acasă şi să-i cer iertare soţiei. Când m-am întors, ea era pe canapea râzând şi vorbind cu o prietenă. Acest lucru m-a înfuriat. În momentul în care mă pregăteam să-i spun ceva, Jaycee (copilul cuplului - n.r.) a intrat în cameră fugind, şi-a îndreptat mâinile către mine imitând un pistol şi a ţipat «Bang! Bang!», ca şi cum îşi răzbuna mama. Apoi mi-a smuls cheile din mână şi le-a aruncat pe podea. Când m-am aplecat să le ridic, m-a lovit peste mână. M-am înfuriat şi mai tare. L-am ridicat cu o mână şi l-am aruncat în partea cealaltă a camerei, s-a prăbuşit pe canapea“, povesteşte actorul. 

Modifică Setările