News

Cum arată soţia lui Pierce Brosnan la plajă. Cei doi s-au afişat în plină pandemie

Cum arată soţia lui Pierce Brosnan la plajă. Cei doi s-au afişat în plină pandemie camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Pierce Brosnan arată excelent pentru vârsta lui, însă soţia lui a pierdut lupta cu kilogramele. Cu toate astea, actorul care îl întruchipa pe James Bond nu ia în seamă comentariile, ci se afişează chiar şi la plajă cu cea cu care îşi împarte viaţa de 25 de ani.

În plină pandemie, cuplul a renunţat la izolare şi a ieşit să se scalde în bătaia soarelui.

Pierce, care l-a jucat pe Bond pentru prima dată în 1995, a îmbrăcat un şort alb-albastru, în timp ce soţia lui a optat pentru un costum de baie întreg. Cei doi au privit valurile, au stat la soare sau au alergat de-a lungul ţărmului.

 

Pierce şi Keely s-au cunoscut în 1994 şi s-au căsătorit în 2001, în Irlanda natală. Actorul a mai ajuns în faţa altarului şi cu actriţa australiană Cassandra Harris, cu care s-a iubit din 1980 până la moartea ei, în 1991.

Brosnan are trei moştenitori, doi din mariajul cu Keely, Dylan (23 de ani) şi Paris (19), dar şi pe Sean (36 de ani), din povestea cu Cassandra.

De asemenea, faimosul actor a devenit tată şi pentru copiii din prima căsătorie a fostei sale soţii. Charlotte şi Christopher au fost făcuţi cu cu Dermot Harris, dar poartă numele de familie Brosnan.

În 2013, fiica pe care o adoptase, Charlotte, a pierdut lupa cu cancerul ovarian.

 

Modifică Setările