News

Cum arată tatăl lui Dan Capatos! Ce spune prezentatorul TV despre părinţii săi

Cum arată tatăl lui Dan Capatos! Ce spune prezentatorul TV despre părinţii săi

Au avut întotdeauna o relaţie specială şi s-au susţinut reciproc în multe situaţii. Dan Capatos şi-a aniversat zilele trecute tatăl şi a postat pe un cont de socializare o fotografie sugestivă şi un mesaj emoţionant. „Tata. Şi o inimă luminoasă. La mulţi ani!’’ Părintele prezentatorului a împlinit 80 de ani.

Părinţii lui Dan Capatos sunt căsătoriţi de peste 40 de ani şi i-au oferit celebrului lor fiu o copilărie minunată. “Am avut o copilărie extraordinar de frumoasă, nu mi-a lipsit nimic. Am o familie minunată şi unită. Am făcut tot ce face un copil normal la diferite etape de vârstă. Nu am fost un copil-problemă. Pe vremea aceea nu se drogau copiii, nu se îmbătau, nu făceau orgii. M-am rezumat doar la prostioarele tipice, mai degrabă apropiate de „Amintirile din copilărie” ale lui Creangă, decât de ce se întâmplă acum. Ca păţanie memorabilă, a fost un incident în care era să dau foc casei unei vecine. Mă distram cu un prieten în fel de fel de jocuri şi am găsit în pod un bidon cu... ceva. Ni s-a părut nouă că mirosea a petrol, dar n-am dat atenţie. Am făcut o dâră încercuind casa şi, având un chibrit, i-am dat foc. Se făcuse o vâlvătaie de un metru şi jumătate în jurul casei. Am chemat apoi pompierii”, mărturisea Dan Capatos pentru Taifasuri.

Prezentatorul s-a mutat la un moment dat din Ploieşti, oraşul natal. “Am plecat când am intrat la facultate, la 18 ani şi ceva. În Bucureşti am stat trei ani în cămin, în Regie, în camera 303 din P18. Am făcut-o celebră, că mereu o pomenesc. Au văzut multe pereţii aceia”, a mai spus Capatos.