Vedete

Cum arată tatăl lui Ruby. Bărbatul a devenit părinte la 18 ani şi are o poveste de viaţă incredibilă: ”Am fost puţin golan...”

Cum arată tatăl lui Ruby. Bărbatul a devenit părinte la 18 ani şi are o poveste de viaţă incredibilă: ”Am fost puţin golan...”

Ultima ediţie Chefi la Cuţite a beneficiat de apariţia unui concurent la care nimeni nu se aştepta: tatăl cântăreţei Ruby. Acesta, acum în vârstă de 50 de ani, le-a povestit juraţilor despre tinereţea sa intensă, mărturisind că avea doar 18 ani când a venit pe lume artista. 

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea au avut parte de o surpriză neaşteptată în cea mai recentă ediţie Chefi la Cuţite. Unul dintre concurenţi s-a dovedit a fi tatăl lui Ruby, iar povestea lui de viaţă i-a impresionat pe juraţi aproape mai tare ca reţeta pe care acesta a pregătit-o.

cum arată tatăl lui Ruby

Manuel Grigore a dezvăluit că s-a îndrăgostit de mama lui Ruby pe când avea doar 16 ani, iar povestea lor a evoluat mult mai rapid decât se aşteptau.

La 16 ani am cunoscut-o pe soţia mea. La 17 ani şi jumătate am început să stăm împreună. Ai mei au acceptat-o pentru că rămăsese însărcinată cu Claudia, Ruby, cum o ştiu toţi. Să fii tată la 18 ani jumătate nu ştiu dacă eşti...nu eşti conştient de ce se întâmplă în jurul tău, nu eşti conştient că ai anumite obligaţii. Aveam fraţi mai mari, eu eram cel mai mic şi a trebuit să mă însor. Eu am luat-o ca o joacă”, le-a spus tatăl lui Ruby celor trei juraţi, adăugând că a convieţuit cu mama artistei timp de 20 de ani.

Sunt despărţit de mama Claudiei datorită libertăţii pe care mi-a dat-o, datorită bunătăţii ei. Mi se părea că totul mi se cuvine pentru că ea îmi dădea dreptul ăsta. (...) Am fost puţin Golan, dar am iubit-o”, a completat Manuel Grigore, care a reuşit să ia cuţitele după ce a pregătit cartofi umpluţi.

Cu siguranţă că şi pentru Ruby a fost o surpriză prezenţa tatălui său în platoul Chefi la Cuţite, întrucât acesta a mărturisit că nu a anunţat-o de apariţia televizată.  

Foto: Instagram, captură video Antena 1

 

Comentarii

Modifică Setările