Lifestyle

Cum arată tatăl Simonei Gherghe. Părinţii vedetei sunt căsătoriţi de 44 de ani

Cum arată tatăl Simonei Gherghe. Părinţii vedetei sunt căsătoriţi de 44 de ani camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Simona Gherghe a avut întotdeauna  o legătură strânsă cu părinţii ei. Dacă izolarea a petrecut-o alături de cea care i-a dat viaţă, care îi e un ajutor de nădejde în creşterea copiilor, tatăl ei nu a putut să le fie aproape în această perioadă.

Acum, după ridicarea restricţiilor, familia s-a reunit. "La mulţi ani, tataie! Ne-am reunit cu toţii, după aproape trei luni! Să ne trăieşti sănătos! Te iubim!’’, a dat vestea Simona pe un site de socializare.

Mama vedetei, Silvia Gherghe, este de profesie psiholog, în timp ce Ioan, tatăl ei, a fost asistent la radiologie. Cei doi sunt căsătoriţi de 44 de ani.

Părinţii Simonei au reuşit să câştige şi admiraţia ginerului Răzvan Săndulescu.

"Nu ştiu cum e la alţii, dar eu am un noroc mai mare chiar şi decât PSD care a plecat de la guvernare cu 2-3 luni înainte de pandemie, după 8 ani de guvernare (cu tot cu Cioloş, că tot ei au fost şi atunci). Revenind. Să rămâi în carantină cu mama soţiei este poate mai rău decât Covidul însuşi pentru 99, 99 la sută dintre soţi, dar eu am cea mai tare soacră din lume. Fără ea am fi fost morţi, de mai multe ori în ultimii trei ani. Eu sigur. Mulţumim Silvia Gherghe. Nu am un motiv anume să scriu asta, doar voiam să mă laud'', a mărturisit Răzvan. 

 

Modifică Setările