Vedete

Cum arată vedetele de la "Surviror România 2021" nemachiate, obosite şi doborâte de foame! Jungla le-a schimbat

Cum arată vedetele de la "Surviror România 2021" nemachiate, obosite şi doborâte de foame! Jungla le-a schimbat

De câteva săptămâni a început sezonul 2 din "Suvivor România" filmat de Kanal D în Republica Dominicană, pe insule. Vedetele feminine apar naturale 100%, nu machiate sau photoshopate aşa cum şi-au obişnuit fanii pe Facebook, Instagram sau în videoclipuri. Click! îţi arată feţele celor 6 vedete feminine aşa cum sunt ele în concurs, comparativ cu imaginea lor „de scenă”.

Fanii reality-showului "Survivor - România" au ocazia de câteva săptămâni încoace să vadă la Kanal D vedete fără strop de machiaj, cu părul ciufulit, în costume de baie sau în treninguri, plouate sau arse de soare. Telespectatorii s-au mirat şi ei că unele dive sunt într-un fel pe reţelele de socializare şi în alt fel la televizor. Prima transformare spectaculoasă e cea a Mellinei, Mădălina Dumitru (34 de ani) pe numele real, care deşi e o solistă apreciată concurează în echipa Războinicilor. Pe reţelele de socializare apare ca o prinţesă desprinsă din poveşti, coafată, machiată şi îmbrăcată de gală. În competiţie, cei care au urmărit-o, au văzut-o cât de schimbată e fără machiaj şi mai ales arsă de soare, obosită şi nemâncată.

Şi despre Alexandra Stan (31 de ani) am putea spune că e transformată. S-a bronzat foarte mult în special pe nas şi nu mai aduce cu solista sexy care poza aproape dezbrăcată pe reţelele de socializare. Şi actriţa şi sportiva Simona Hapciuc (31 de ani) arată diferit fără machiaj.

Citeşte continuarea articolului pe click.ro, chiar aici!

Modifică Setările