News

Cum arăta vila de la Izvorani pe vremea în care Irinel Columbeanu şi Monica Gabor locuiau acolo, dar şi camera Irinucăi. Casa s-a făcut scrum

Cum arăta vila de la Izvorani pe vremea în care Irinel Columbeanu şi Monica Gabor locuiau acolo, dar şi camera Irinucăi. Casa s-a făcut scrum camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Vila de la Izvorani a fost cuprinsă de un incendiu, ore în şir pompierii au încercat să stingă focul. Din păcate, casa în care au locuit Irinel Columbeanu, Monica Gabor şi Irinuca s-a făcut scrum. Imobilul era unul de lux, decorat cu obiecte de colecţie. Irinel Columbeanu nu mai era proprietarul ei din 2012. 

Vila sau palatul de la Izvorani, aşa cum era numit cu ani în urmă, a fost mistuit de flăcări. Fosta locuinţă a lui Irinel Columbeanu, locul unde s-a desfăşurat nunta fostului miliardar cu Monica Gabor, s-a transformat într-o ruină după un incendiu devastator. Pompierii au fost alertaţi sâmbătă, 31 octombrie, în jurul orei 15, iar duminică, la 12 ore de la izbucnirea incendiului, autoutilitarele erau tot în curtea vilei din Izvorani, încercând să stingă complet focul.

Se pare că focul a pornit de la subsolul clădirii şi a cuprins apoi parterul şi etajul. Nimeni nu mai locuia acolo, din fericire. Geamurile sunt sparte, acoperişul e complet prăbuşit, zidurile s-au înnegrit. În vremurile bune, casa era una dintre cele mai frumoase şi luxoase. 

Avea 15 dormitoare, mai multe băi, iar locuinţa era decorată cu obiecte impresionante de artă. Acolo au locuit Monica Columbeanu şi Irinel Columbeanu pe timpul mariajului lor. Acolo au făcut şi nunta, acolo organizau petrecerile, chiar şi alte evenimente. 

Din păcate, din 2012, proprietarul ei nu mai este fostul milionar Irinel Columbeanu. O persoană necunoscută o cumpărase apoi şi era dispusă să o vândă sau să o închirieze: "Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie. 15 dormitoare cu baie şi dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională. Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente", aceasta era descrierea folosită de o agenţie imobiliară care vinde proprietăţi de lux, conform click.ro. 

Din păcate, după incendiu, casa nu mai poate fi locuită, trebuie renovată în mare parte. 

Cum arăta camera Irinei Columbeanu în vila de la Izvorani

Irina Columbeanu le-a arătat tuturor cum arată camera ei luxoasă, ,,cu etaj”, din vila de la Izvorani în anul 2017. Fiica fostului cuplu Irinel-Monica a devenit o mică vedetă pe internet, era foarte activă în vremea aceea pe reţelele de socializare, mai ales că îşi lansase vlogul personal pe Youtube.

Fetiţa şi-a prezentat atunci camera, o zonă spaţioasă de relaxare, dar şi un dormitor la etaj. Avea propria baie, propriul dressing. Priviţi imagini în galeria foto! Acum, Irina Columbeanu locuieşte în America, la mama sa.

 

Foto: Observator, Click, Facebook - Mircea Andrei Uzunov, Facebook

Comentarii

Modifică Setările