News

Cum arată Viorel Lis la 75 de ani? Apariţie de senzaţie pe litoral, marcată de Oana Lis: „Mă aduci şi la anul, dacă apuci“

Cum arată Viorel Lis la 75 de ani? Apariţie de senzaţie pe litoral, marcată de Oana Lis: „Mă aduci şi la anul, dacă apuci“ camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Glumele despre Viorel Lis se înmulţesc pe zi ce trece, inclusiv soţia lui, Oana Lis, făcând haz de necaz când vine vorba despre starea de sănătate a fostului primar al Capitalei.

Invitată în urmă cu doar câteva luni în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV, Oana Lis era întrebată cum se simte Viorel, care a ajuns la vârsta de 75 de ani, iar răspunsul ei a fost atât serios, cât şi ironic: „Depinde de zile. Acum era viu, l-am sunat înainte de emisiune, ca să ştiu că e ok. Am simţul umorului şi îmi place să glumesc, însă au fost momente în ultimii ani în care Viorel nu mă mai recunoşte, nu mai vorbea… multe spitalizări… Din cauza asta am căzut şi eu psihic, pentru că el era sprijinul meu“.

Chiar dacă Viorel Lis nu mai apăruse de mult în spaţiul public, zilele trecute Oana Lis a mers la mare însoţită de soţul ei şi a marcat acest moment printr-un clip postat pe Facebook. „Pe 6 septembrie m-a adus şi soţul meu la mare. Marea este mai mult pentru nou. Mulţumesc Viorel. Mă mai aduci şi la anul, dacă apuci?“, a spus Oana Lis, iar răspunsul a venit imediat: „Mi-au mărit şi mie pensia şi am putut să vin la mare la «Litoralul pentru toţi» şi am reuşit să-ţi iau şi un cadou, un buchet de flori. Te aduc şi la anul, dacă apuc“.

Mai multe fotografii cu Viorel Lis pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările