News

Cum arăta Wonder Woman când a câştigat titlul de Miss Israel?

Cum arăta Wonder Woman când a câştigat titlul de Miss Israel? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Gal Gadot este frumoasa actriţă de 35 de ani care a obţinut faima odată cu rolul din Wonder Woman/Femeia Fantastică.

Ei bine, sunt mai multe de ştiut despre vedeta născută în Israel, în afara faptului că este o actriţă talentată, cu o siluetă divină şi o frumuseţe remarcabilă. Fost model în ţara ei natală, frumoasa Gal a participat chiar şi la un concurs de Miss, în 2004, pe când avea 18 ani.

Mai mult decât atât, a şi câştigat concursul şi şi-a reprezentat, apoi, ţara la celebra competiţie Miss Universe. Gal îşi aminteşte astăzi că nu era pregătită pentru responsabilitatea de a-şi reprezenta ţara la acest prestigios concurs şi că şi-a dorit foarte tare să nu câştige. Atât de mult, încât atunci când unul dintre juraţii competiţiei, Paula Abdul, a întrebat-o ceva, Gal a răspuns sec: "Me no speak English, so sorry".

 

"Aveam doar 18 ani, tocmai ce absolvisem liceul şi aveam ceva timp liber înainte să mă înrolez în armată. Mama m-a întrebat dacă nu vreau să trimită poza mea, căci am terminat şcoala, iar acela părea un concurs curat. M-am înscris, dar nu m-am gândit c-o să câştig. Am câştigat şi m-am speriat. Mi-am zis: Sunt Miss Israel? Am responsabilitatea asta acum?", mărturiseşte Gal despre acest moment care i-a propulsat cariera de manechin. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gal at the Miss Universe 2004 beauty pageant 💜 She looks so young here! And stunning! #GalGadot

A post shared by GAL GADOT FAN (@forgalgadot) on

N-a fost să fie şi în concursul Miss Universe, acolo unde Gal n-a obţinut un rezultat notabil, însă cert este că azi este mult mai cunoscută decât cea încoronată Regina Frumuseţii în acel an.

Patru ani mai târziu, la doar 22 de ani, Gal se căsătorea cu Yaron Varsano, un mogul al imobiliarelor din Israel, cu zece ani mai în vârstă decât ea. Cei doi sunt deja părinţii a două fetiţe, Maya şi Alma.

Comentarii

Modifică Setările