Vedete

Cum arăta Zanni, concurentul eliminat de la Chefi la cuţite, înainte să aibă părul blond şi tatuaje. Drama trăită în copilărie

Cum arăta Zanni, concurentul eliminat de la Chefi la cuţite, înainte să aibă părul blond şi tatuaje. Drama trăită în copilărie camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Zannidache Edmond Hubert a fost eliminat în ediţia 34 din sezonul 8 „Chefi la cuţite”. A fost una dintre cele mai iubite prezenţe din acest sezon. Ce face el în viaţa de zi cu zi şi cum arăta înainte de transformarea fizică?

Zannidache Edmond Hubert a fost eliminat în ediţia 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuţite”! Acesta a fost momentul în care concurentul lui Sorin Bontea i-a suprins pe toţi cu un gest complet neaşteptat. După duelul dintre echipele conduse de Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, Zannidache Edmond Hubert a primit cele mai puţine puncte şi a fost eliminat, în ediţia 34 din sezonul 8 al show-ului „Chefi la cuţite”. Acesta a fost momentul în care tânărul a făcut un gest complet neaşteptat, emoţionant, pe care nimeni nu şi l-ar fi putut imagina. Deşi a încercat mereu să pară că este un „băiat rău”, Zannidache i-a convins pe toţi că are o inimă de aur. Acesta a lăcrimat.

„Îmi pare rău că pleacă Zanni. Îmi este foarte drag, foarte simpatic, ţin la el. O să lipsească echipei şi mie”, a mărturisit Sorin Bontea, supărat că pierde un concurent drag.

Zanni e cântăreţ. Cum arăta înainte de părul vopsit şi tatuaje

Zannidache Edmond Hubert are 22 de ani şi este din Bucureşti. Tânărul este cântăreţ şi face senzaţie cu piesele sale, pe YouTube. Unele dintre melodii au chiar sute de mii de vizualizări, semn că Zannidache Edmond Hubert se poate mândri cu fani numeroşi.

Cel mai apreciat videoclip se numeşte „Senzaţie” şi a adunat până în prezent aproximativ jumătate de milion de vizualizări.

 

Într-un album de fotografii postat în anul 2014, Zanni avea părul brunet, era fără tatuaje însă încă de atunci făcea scheme de dans pe care nu oricine le poate face. Priviţi imaginea în GALERIA FOTO!

Zanni a avut o copilărie grea

Cântăreţul a trăit şi la orfelinat: „Am copilărit, am supravieţuit până la şase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta şi pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou.

Nu ştiu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea şi i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio şi i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informaţii. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător”, a mărturisit tânărul Zannidache Hubert Edmond, emisiunea „Chefi la cuţite”, de la Antena 1.

Foto: Facebook

Modifică Setările