News

Cum arătau actriţele nominalizate la gala din 2020 la prima lor apariţie la Globurile de Aur

Cum arătau actriţele nominalizate la gala din 2020 la prima lor apariţie la Globurile de Aur camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

După ce au fost anunţate nominalizările la premiile Globurile de Aur 2020, acolo unde aproape toate numele mari din industrie au fost înscrise în cursa pentru trofee, vă propunem să ne întoarcem în timp.

Mai exact cu 20 sau chiar 30 de ani în trecut, pentru a-i vedea pe unii dintre nominalizaţii de azi păşind pentru prima oară pe covorul roşu al galei Globurilor de Aur. 

Meryl Streep (1989)

Nominalizată astăzi pentru rolul secundar din seria Big Little Lies, Meryl şi-a făcut debutul la Globurile de Aur în 1989.

Nicole Kidman (1992)

La Globurile din 2020, concurează pentru trofeul de cea mai bună actriţă în rol principal pentru interpretarea din Big Little Lies. În 1992, îl însoţea pe soţul de atunci, Tom Cruise, la acest eveniment. 

Jennifer Aniston (1995)

Azi este nominalizată la un Glob pentru rolul din serialul The Morning Show. În 1995, îşi făcea debutul la Globuri alături de ceilalţi colegi din sitcomul Prietenii tăi

Jennifer Lopez (1998)

A primit o nominalizare pentru rolul stripteuzei din filmul Hustlers, însă debutul la Globuri şi l-a făcut în 1998, pentru interpretarea din Selena

Renée Zellweger (2000)

Anul acesta, a fost nominalizată pentru rolul principal din filmul Judy. În 2000, actriţa apărea la braţul lui Jim Carrey, iubitul ei de-atunci, la prima ei gală Golden Globes. 

Scarlett Johansson (2004)

Scarlett concurează la trofeul pentru cea mai bună actriţă, pentru prestaţia din filmul Marriage Story. Vedeta debuta la aceste premii în 2004. 

Foto: profimedia