Gossip

Cum arătau Primele Doamne înainte de-a ajunge la Casa Albă. Imagini care au făcut istorie.

Cum arătau Primele Doamne înainte de-a ajunge la Casa Albă. Imagini care au făcut istorie. camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

În timpul mandatului soţilor lor, au fost alături de preşedintele ţării şi un adevărat exemplu pentru femeile de pretutindeni. Atât din punct de vedere vestimentar, cât şi social, politic, filantropic. Însă nu neapărat la fel a stat situaţia înainte de-a deveni unele dintre cele mai influente Prime Doamne ale Statelor Unite. Iată cum arătau soţiile preşedinţilor americani înainte de-a ajunge la Casa Albă şi cum erau ele, prin comparaţie, în timp ce-şi serveau ţara!

Melania Trump

Născută în 1979, în Slovenia, este a doua soţie de preşedinte american care provine din altă ţară decât Statele Unite. La 16 ani, şi-a început cariera mediocră în modeling, iar în 1996 s-a mutat în New York, după care, 10 ani mai târziu, a devenit cetăţean american. L-a întâlnit apoi pe Donald Trump, fiind, în momentul de faţă, soţia preşedintelui american, care şi-a început mandatul în 2017, şi mama lui Barron Trump. Una dintre cele mai frumoase Prime Doamne de peste Ocean, Melania este, cel mai adesea, complimentată pentru ţinutele ei şi atuurile fizice cu care a fost înzestrată, decât pentru realizările ei profesionale. Care profesie?!  

  

 

Modifică Setările