News

Cum arătau starurile din serialul "Friends" înainte să devină faimoase? Sunt atât de diferite!

Cum arătau starurile din serialul "Friends" înainte să devină faimoase? Sunt atât de diferite! camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură mult trâmbiţata reuniune a actorilor din serialul Friends, la 16 ani de la difuzarea ultimului episod.

Până la apariţia lor în formulă completă într-un special difuzat pe HBO, vă invităm să-i descoperim pe cei şase prieteni în ipostaze în care nu i-aţi mai văzut, înainte de a deveni faimoşi. 

Jennifer Aniston

Cu rolul lui Rachel din Friends, actriţa a dat lovitura, devenind cea mai populară din distribuţia serialului. Înainte de fi distribuită în acest rol care i-a adus faimă, Jen era cu totul diferită. Mai plinuţă şi cu părul închis la culoare, actriţa a debutat pe marele ecran în 1993, în filmul fantastic Spiriduşul. O recunoaşteţi cu această înfăţişare?

Courteney Cox

Cu zece ani înainte să o joace pe chiţibuşara Monica Geller din Friends, Courteney Cox a putut fi văzută în videoclipul "Dancing in the Dark", al lui Bruce Springsteen. Actriţa apare în rolul unei fane care urcă pe scenă, în timpul unui concert de-al artistului. Trebuie să recunoaştem că este foarte schimbată cu acea tunsoare tomboy.

bruce springsteen, concert, dancing in the dark, courteney cox

Lisa Kudrow

Actriţa care a interpretat-o pe Phoebe Buffay, aiurita grupului, este de nerecunoscut în rolul lui Emily din serialul Cheers. Lisa a apărut în celebrul sitcom într-un episod din anul 1989, iar look-ul ei de atunci era cu totul diferit. Părul lung, bogat şi într-o nuanţă închisă de şaten o face cu totul diferită de personajul ei din Friends. 

Matt LeBlanc

A fost preferatul tuturor datorită rolului său din Friends, cuceritorul prostuţ Joey. Matt a apărut în mai multe sitcomuri înainte de rolul vieţii lui şi cu siguranţă vi-l aduceţi aminte din producţia Familia Bundy. Aici, tânărul actor l-a interpretat pe Vinnie Verducci, unul dintre mulţii iubiţi ai lui Kelly, un italian lucrător în construcţii. Nu-i stă rău în geacă de piele, aşa-i?

Matthew Perry

Chandler Bing era tipul cu glumele la el, care ajunge să se căsătorească cu Monica Geller. La începutul carierei sale de actor, actorul care i-a dat viaţă era departe de tipul fermecător din serial. Puteţi observa singuri cât de diferit era în rolul lui Chaz Russell din serialul Second Chance, difuzat în anul 1987.

David Schwimmer

Înainte de a ajunge celebru datorită rolului lui Ross Geller din Friends, actorul obişnuia să apară în roluri de mică dimensiune, în producţii de la începutul anilor '90. Îl recunoaşteţi cu părul ceva mai lung şi look rebel, aşa cum a apărut în serialul de comedie The Wonder Years, difuzat între 1988 şi 1993?

Foto: IMDB