News

Cum arătau vedetele în copilărie sau în adolescenţă. Imagini nemaivăzute cu Fuego, Dan Negru şi Simona Pătruleasa

Cum arătau vedetele în copilărie sau în adolescenţă. Imagini nemaivăzute cu Fuego, Dan Negru şi Simona Pătruleasa camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Sunt celebri şi par făcuţi pentru succes, dar cu ani în urmă făceau paşi timizi către o viaţă despre care nu ştiau multe lucruri. Iată cum a arătat copilăria sau adolescenţa pentru VIP-urile de astăzi. 

Fuego a iubit anii de şcoală, dar şi muzica rock. Artistul şi-a reamintit cum arăta perioada aceea şi care au fost cele mai importante realizări. “Azi începe şcoala! Am găsit prin arhiva mea o poză din perioada aceea, în care cântam deja şi-mi plăcea genul pop-rock! Am iubit anii de şcoală! Am încercat să fiu un elev silitor, dar să mă şi bucur de tot ce-mi puteau oferi acei ani, de prietenii, de joacă, de vise măreţe! Echilibrul stătea în cel care voiam să fiu şi atunci am găsit întotdeauna cea mai bună formă să fiu printre premianţi, să reţin lucruri, dar să şi trăiesc din plin perioada!

Cred cu ardoare că atunci am înţeles cine sunt şi mi-am dat seama că trebuie să fac ceva cu mine, pentru mine. Ai mei m-au susţinut întotdeauna şi aşa am înţeles că lupta pentru a ajunge să-mi îndeplinesc visele e pe cont propriu. Şi am încercat mereu, de atunci, să evoluez, să fiu pe zi ce trece mai bun şi să-mi menţin principiul de bază care spune că atât cât trăim, avem ceva de învăţat!’’, a scris artistul pe Facebook.

Dan Negru a fost întotdeauna copil cu zâmbetul pe buze, ca şi cum s-ar fi gândit încă de atunci la succesul pe care îl va avea atunci când va fi mare.

Prezentatorul de la Antena1 a redeschis o altă filă ce părea uitatată acolo undeva, cea a anilor de şcoală, dar a ţinut să zugrăvească  şi o realitate cruntă a zilelor noastre: ''43% dintre copiii români de 15 ani sunt analfabeţi funcţional! Cel mai mare procent din Europa. Pentru că Domnul Trandafir a lui Sadoveanu-simbolul învăţătorului romăn- a fost dintotdeauna batjocorit:

<<Domnu’ Trandafir, bunul meu învăţător, era un om năcăjit, hărţuit de administraţie care îşi ducea cu greu gospodăria şi venea de multe ori amărât, ca sa ne dea cu dragoste învăţătura de toate zilele…
Dar atunci nu, n-avea alta grijă decît să ne spuie istorii mişcatoare şi să ne înveţe carte. Ca dânsul poate au mai fost mulţi.
Şi toţi au fost nişte apostoli, care au îndurat saracie şi batjocura, care au trecut printr-un vifor de nemulţamiri şi vorbe rele, dar care au izbutit sa-şi îndeplinească, cu bine, menirea de învăţători’>>’, a scris Dan Negru pe Facebook.

Simona Pătruleasa a trăit intens anii copilăriei, mai ales că avea şi un frate cu care se întrecea în pozne.

Vedeta Kanal D a postat o în fotografie în care apare alături de partenerul de joacă, care este născut în aceeaşi zi cu fetiţa sa, Ingrid.

"Pe 6 Septembrie s-a născut fratele meu şi în urmă cu 8 ani am adus-o pe lume pe Ingrid! Nimic nu este întâmplător!
La mulţi ani minunaţi ca voi! ( cel frumos şi creţ este Adi în fotografia preferată din copilărie)", a scris Simona pe un cont de socializare.

Modifică Setările