Royal Babies

Cum au fost filmaţi George, Charlotte şi Louis de Cambridge în reşedinţa lor de la ţară?

Cum au fost filmaţi George, Charlotte şi Louis de Cambridge în reşedinţa lor de la ţară? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Ieri, personalul medical britanic prins în lupta cu pandemia de Coronavirus a avut parte de o mare surpriză.

Copiii Ducilor de Cambridge, micuţii George, Charlotte şi Louis, au fost filmaţi de părinţii lor, Prinţul William şi Kate Middleton, în timp ce îi aplaudau pe medicii şi asistenţii care se află, astăzi, în prima linie.

Cei trei copii de Cambridge au fost filmaţi în grădina reşedinţei familiei de Cambridge, Anmer Hall, acolo unde se află, zilele acestea, în izolarea impusă de pandemie.

Clipul postat pe contul de Instagram al ducilor este însoţit de următorul mesaj: "Mulţumim tuturor doctorilor, asistentelor, îngrijitorilor, paramedicilor, voluntarilor şi celorlalţi angajaţi ai serviciilor medicale, care lucrează astăzi la foc continuu pentru a le oferi ajutorul celor afectaţi de #COVID19".

În acest timp, Regina Elisabeta se află în izolare alături de Prinţul Philip la Castelul Windsor, în timp ce Prinţul Charles, depistat pozitiv cu Coronavirus, este în carantină la reşedinţa sa din Scoţia, Castelul Balmoral. Soţia sa, Ducesa Camilla, a fost testată negativ şi lcouieşte separat de prinţ, în altă aripă a castelului.

Modifică Setările