Meghan & Harry

Cum au încălcat Meghan & Harry regulile botezului regal

Cum au încălcat Meghan & Harry regulile botezului regal

După naşterea în mare secret a noului prunc regal Archie, un nou mister învăluie cel mai recent eveniment de la Palatul Buckingham.

Publicul şi fanii celor doi Duci de Sussex au fost extrem de intrigaţi la aflarea veştii că identitatea naşilor nu va fi dezvăluită. În mod tradiţional, naşii sunt nominalizaţi în ziua botezului, dar în cazul bebeluşului de două luni, lucrurile stau puţin diferit.

Miercuri, înainte de eveniment, Palatul Buckingham a emis o declaraţie, explicând că Meghan şi Harry vor ţine o mică ceremonie de botez, cu număr restrâns de persoane, condusă de arhiepiscopul de Caterbury. Şi în timp ce evenimentul va fi unul privat, vor exista, totuşi, nişte poze oficiale, realizate de Chris Allerton, pentru ca publicul să se bucure de această zi specială împreună cu ei. Nimic, însă, despre părinţii spirituali ai lui Archie.

Există, totuşi, posibilitatea ca Ducii să fie constrânşi de o regulă a bisericii anglicane, care dictează ca toate detaliile unui botez din familia regală britanică să fie menţionate, deoarece sunt de interes naţional.

Cu toate acestea, specialiştii spun că, din cauza faptului că a fost o ceremonie restrânsă, ţinută la Castelul Windsor în capela privată, rămâne la latitudinea Reginei Elisebata dacă îi va soma să declare identitatea naşilor pentru publicul curios.

O altă cutumă care se dorea încălcată de către Meghan şi Harry a fost aceea de a prezenta în public certificatul de naştere al micuţului lor. Dar, inevitabil, acesta a ajuns un document public şi astfel toată lumea a putut afla misterul din spatele naşterii regale, deoarece mulţi au crezut că Meghan a născut acasă. Astfel s-a descoperit că Archie a fost adus pe lume la spitalul Portland. 

 

 

Comentarii