Click!

Cum au murit marii artişti ai României?

Cum au murit marii artişti ai României?

Au murit în floarea vârstei! Cântecele lor ne-au mers la suflet, până într-o zi nefastă când am aflat că s-au sinucis, au fost ucişi cu sânge rece ori au fost zdrobiţi în trafic. Au trecut ani de când ei au plecat însă românii nu i-au uitat, iar melodiile lor sunt iubite şi azi. Mihaela Runceanu

Întreaga ţară a rămas mută de uimire, pe 1 noiembrie 1989, dimineaţa, când s-a aflat că, la miezul nopţii, Mihaela Runceanu fusese ucisă în mod bestial, în propria casă din Bucureşti. La doar 36 de ore de la crimă, cercul suspecţilor s-a restrâns la o singură persoană, Daniel Cosmin Ştefănescu, un tânăr care îi furniza cântăreţei discuri şi casete cu muzică. Criminalul a fost prins la mai puţin de două zile de la producerea asasinatului. Potrivit anchetatorilor, scopul crimei a fost jaful. Cântăreaţa, aflată în anii săi de glorie, a murit strangulată cu cordonul de la telefon, apoi arsă cu cruzime, când era încă vie. Daniel Cosmin Ştefănescu furase din casa Mihaelei Runceanu mai multe lucruri, printre care un videocasetofon marca „Panasonic”, un televizor „Telecolor”, un magnetofon stereo marca „Rostov” şi un pickup „Unitra”, cu două boxe de 75 W.

În loc să se bucure de vocea ei caldă, inconfundabilă, fanii săi se duc la mormântul din cimitirul buzoian Dumbrava, care devine loc de pelerinaj pe 1 noiembrie, data morţii artistei. Criminalul a fost eliberat din greşeală, după 17 de ani de detenţie. Ulterior a mai fost încarcerat 16 luni, iar acum trăieşte în Marea Britanie.

Laura Stoica

La 10 octombrie, ar fi împlinit 50 de ani. A venit de la Teatrul de Revistă din Ploieşti. Era prietenă cu Mădălina Manole şi urmase tot Şcoala Populară de Artă din Bucureşti. Pe 9 martie, 2006, Laura Stoica avea să piară într-un teribil accident de circulaţie, la 38 de ani, împreună cu viitorul ei soţ, bateristul Cristi Mărgescu. Era însărcinată şi, cu o lună în urmă, înainte de accident, tocmai spusese, într-un interviu, cât de fericită şi împlinită se simţea.

Citeşte pe www.click.ro continuarea acestui articol!

Citește și...
Citește și...
Citește și...

Citește și ...

Remember Laura Stoica. Un destin frânt prea curând FOTO&VIDEO

Remember Laura Stoica. Un destin frânt prea curând FOTO&VIDEO

Îl mai ştii pe Narcis Ianău, de la Românii au talent? A ajuns celebru în toată lumea

Îl mai ştii pe Narcis Ianău, de la Românii au talent? A ajuns celebru în toată lumea

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările