Royals

Cum au petrecut Prinţul Harry şi Meghan Markle ziua prinţesei Diana?

Cum au petrecut Prinţul Harry şi Meghan Markle ziua prinţesei Diana?

Până în urmă cu 21 de ani, 1 iulie era o zi foarte importantă pentru familia regală britanică: era ziua de naştere a Prinţesei Diana. Acum, însă, această dată este una tristă, peste care mulţi chiar trec cu vederea.

Duminică, în ziua în care Prinţesa ar fi împlinit 57 de ani, Prinţul Harry nu a marcat în niciun fel aniversarea. Ducele de Sussex şi soţia lui, Meghan Markle, au fost în Parcul Coworth din Ascot, la o partidă de polo. De această dată, Prinţul a preferat să se uite la polo alături de soţia lui, decât să joace, cum a făcut sâmbătă. Cei doi au fost îmbrăcaţi sport şi s-au bucurat de vremea frumoasă.

Cu o zi înainte, Ducele de Sussex şi Ducele de Cambridge au jucat polo la Ascot, iar printre cei care i-au urmărit de pe margine s-au aflat Meghan Markle şi buna ei prietena Serena Williams, care a fost însoţită de soţul ei.

Anul trecut, când s-au împlinit 20 de ani de la moartea mamei lor, Prinţii Harry şi William au fost pe 1 iulie la mormântul Prinţesei Diana, unde a avut loc o slujbă privată. Ducele de Cambridge a mers însoţit şi de copii săi, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte.

Modifică Setările