News

Cum au petrecut vedetele de Ziua Îndrăgostiţilor

Cum au petrecut vedetele de Ziua Îndrăgostiţilor camera-retro icon Vezi galeria 22 poze

Ryan Reynolds a făcut un tort în formă de inimă pentru soţia sa, Blake Lively.

Ziua Îndrăgostiţilor nu a trecut neobservată nici anul acesta pentru că vedetele de peste Ocean s-au întrecut în petreceri, declaraţii de dragoste şi cadouri pentru partenerii lor de viaţă. Dacă unele au ales să sărbătorească în familie, alte staruri au mers la restaurant sau s-au delectat cu lumânări parfumate, prăjituri şi bucate alese în propriile case, iar buchetele imense de trandafiri, inimioarele şi filtrele de pe Instagram nu au lipsit.

Ca de fiecare dată, au simţit nevoia să împărtăşească cu prietenii virtuali dragostea şi admiraţia pe care o poartă sufletului pereche, fie în ipostaze noi şi mesaje siropoase, fie cu fotografii vechi de cuplu. Să vedem cele mai frumoase declaraţii de dragoste şi cum au petrecut vedetele de Ziua Îndrăgostiţilor!

Ca în fiecare an, Barack şi Michelle Obama şi-au făcut urări pe Instagram şi, dacă fostul preşedinte american a scris "O zi a Îndrăgostiţilor fericită. Tu faci fiecare zi şi loc mai frumoase!", Michelle i-a răspuns tot printr-un mesaj virtual: "Un Sfânt Valentin fericit pentru unicul meu Barack Obama."

Foto: Instagram

Modifică Setările