News

Cum au petrecut vedetele ziua de 1 Decembrie. Andra, Lidia Buble şi Andreea Bănică au urcat pe scenă

Cum au petrecut vedetele ziua de 1 Decembrie. Andra, Lidia Buble şi Andreea Bănică au urcat pe scenă camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Ziua de 1 Decembrie le-a prins pe multe dintre vedete chiar la locul de muncă, fie pe scenă, fie la pupitrul ştirilor sau pe scena teatrului. A fost ziua tuturor românilor, iar Andra, Lidia Buble sau Andreea Bănică şi-au încântat fanii cu piesele lor atât de cunoscute.

 

Multe dintre vedetele de la noi au preferat să muncească chiar şi în ziua de 1 Decembrie, ziua României, a tuturor românilor. Pe multe dintre acestea le-am văzut LIVE la TV, la diferitele posturi unde moderează diferite emisiuni. Pe Dani Oţil şi pe Răzvan Simion i-am văzut pe sticlă chiar de la primă oră, la Antena 1. La fel au procedat şi Cove, Adela Popescu şi Viviana Sposub. Aceştia le-au dat întâlnire românilor pe Pro TV.

Şi Mirela Vaida a fost prezentă la Acces Direct, cu o emisiune specială, de sărbătoare. Nici Andreea Esca nu a lipsit de la pupitrul Ştirilor Pro TV. A îmbrăcat sacoul roşu în care a devenit cunoscută şi le-a adresat românilor cuvintele celebre: “Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti”.

Cântăreţele cunoscute de la noi au preferat să urce pe scenă, să facă ce ştiu ele mai bine, să îşi încânte fanii cu melodiile lor cunoscute. Andra a susţinut un concert la Sala Polivalentă din Cluj. A urcat pe scenă alături de artişti de muzică populară foarte cunoscuţi.

Lidia Buble şi Andreea Bănică au avut concerte lângă Bucureşti. Chiar dacă în termometre temperaturile nu erau foarte ridicate, artistele  au dansat, au cântat şi s-au distrat pe scenă alături de fani.

Alte vedete au preferat să petreacă ziua de 1 Decembrie în sânul familiei, alături de copii, de iubiţi, de toţi cei dragi. Spre exemplu, Andreea Bălan a făcut o şedinţă foto inedită alături de mama sa şi de cele două fetiţe, Ella şi Clara. Toate au purtat costume populare.

Şi Geanina Ilieş a petrecut ziua de 1 Decembrie alături de familie, alături de Patrik, fiul ei.