Royals

Cum au sărbătorit Harry şi Meghan doi ani de la căsătorie?

Cum au sărbătorit Harry şi Meghan doi ani de la căsătorie? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Pe 19 mai, au aniversat doi ani de la nunta regală ce a avut loc la Windsor.

Este vorba despre de-acum foştii duci de Sussex, Meghan Markle şi Prinţul Harry. Aflaţi deja de ceva timp în Los Angeles, cei doi au petrecut o zi liniştită cu ocazia aniversării lor, la vila de 18 milioane de dolari în care locuiesc provizoriu împreună cu micuţul lor bebeluş Archie.

Un apropiat al lui Harry, de 35 de ani, şi al soţiei lui de 38 a declarat că cei doi n-au simţit nevoia să marcheze într-un mod festiv evenimentul. Dimpotrivă, cei doi au avut nevoie de linişte, după un an în care au trecut printr-o multitudine de emoţii.

Harry şi Meghan au vrut să petreacă această zi deconectaţi de la social media şi internet, în general, şi jucându-se cu băieţelul lor de un an. 

Acelaşi apropiat susţine că cei doi se simt excelent în Los Angeles şi se bucură că s-au depărtat de un mediu toxic, cum era acela din Londra şi de la Casa Regală.

Cum Harry şi familia sa se află încă în izolare din cauza pandemiei, nu puteau marca acest eveniment cu vreo petrecere fancy sau cu mulţi invitaţi, din cauza regulilor de distanţare socială impuse de statul California.