News

Cum au sărbătorit vedetele de Paşti

Cum au sărbătorit vedetele de Paşti camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Ca în fiecare an, persoanele publice de la noi postează mesaje emoţionante sau de-a dreptul amuzante, pe paginile lor de socializare, în preajma sărbătorilor mari de peste an. Nici anul acesta, de Paşti, n-au făcut o excepţie.

Reţelele de socializare au fost inundate, zilele acestea, de mesaje şi urări de Paşti, iar vedetele nu au ratat nici ele ocazia de-a le transmite fanilor pe care-i au să se bucure, în tihnă şi fericire, de sărbătorile pascale. Loredana, Andreea Bănică s-au numărat printre cele care au publicat fotografii chiar de la biserică, unde au fost să ia Lumina, iar Andreea Bălan sau Lora au ţinut să-şi dezvăluie, încă o dată, latura amuzantă, pozând ca iepuraş sau lângă o mascotă imensă.

De Paşti, cele mai multe dintre celebrităţile autohtone au petrecut Învierea lui Hristos acasă, alături de familie, unde au ciocnit câte un ou şi au gustat din bunătăţile specifice acestei sărbători. N-au oferit amănunte cu privire la provenienţa drobului de pe masă, a fripturii de miel sau a pascăi, aşadar nu ştim dacă au fost comandate sau făcute chiar de ei, însă relevant pentru toată lumea este că vedetele noastre au transmis tuturor mesaje de liniştire sufletească şi că au încercat fiecare dintre ele să respecte măcar câteva dintre tradiţiile pascale.

Iată care sunt ipostazele în care s-au fotografiat vedetele de Paşti!

Modifică Setările