News

Cum au urmat vedetele moda lansată de Dolly Parton în social media

Cum au urmat vedetele moda lansată de Dolly Parton în social media

Celebrităţile noastre au urmat în număr mai puţin trendul. Cele din afară, în schimb, s-au amuzat copios realizând acest montaj de poze...

Cine ar fi crezut că o cântăreaţă country de 74 de ani mai poate lansa un trend atât de puternic în social media? Ei bine, s-a întâmplat. Nimeni alta decât Dolly Parton a făcut asta, realizând un montaj de 4 poze, cu 4 ipostazew de-ale sale potrivite pentru profilurile de pe LinkedIn, Facebook, Instagram şi Tinder - unde prima este cea mai serioasă, iar Tinder, evident, cea mai sexy şi dezinvoltă. Comentariul ei a completat perfect montajul: "Ia-ţi o femeie care le poate face pe toate!".

Ce a urmat, vezi în continuare. Trendul lansat de ea a ajuns până şi în ştirile CNN - publicistul lui Dolly fiind contactat de prestigioasa televiziune, pentru a afla dacă vedeta muzicii country îşi administrează singură contul de Instagram ori are un angajat care se ocupă de asta şi dacă este conştientă de valul creat. Niciun răspuns oficial nu a fost emis deocamdată.

Printre cele mai discutate postări se numără montajul făcut de "vănătoarea de vampiri" Sarah Michelle Gellar, care pentru Tinder a ales sărutul cu o altă femeie, în vreme ce Natalie Portman a ales pentru acelaşi Tinder varianta ei cu forme mai pline - Emily Ratajkowski. Simpatic a fost şi Jimmy Kimmel, care a ales să facă un montaj satiric la adresa lui Donald Trump.

Foto: Instagram

Modifică Setările