Gossip

Cum de arată Brad Pitt atât de bine? La ce a apelat?

Cum de arată Brad Pitt atât de bine? La ce a apelat?

Aceste două întrebări sunt pe buzele tuturor. Toţi se gândesc că Brad Pitt, odată cu divorţul de Angelina Jolie, a apelat la intervenţii estetice pentru a reveni la look-ul de odinioară. Brad Pitt arată din ce în ce mai bine Ei bine, adevărul este că despărţirea de Angi şi, prin urmare, statutul de burlac recâştigat, au fost ca un ”wake up call” pentru Brad Pitt. Acesta s-a trezit la 53 de ani un bărbat singur, aşa că a simţit nevoia să facă anumite îmbunătăţiri la aspectul lui fizic. Nicio surpriză aici!

Însă, nu e vorba despre acele îmbunătăţiri la care se gândeşte toată lumea. Un apropiat de-al lui Brad dă asigurări că acesta n-a căzut pe mâna doctorilor esteticieni, ci, pur şi simplu, a slăbit. ”A pierdut multe kilograme”, spune respectivul.

Chipurile, Brad a început să dea atenţie alimentaţiei şi stilului lui de viaţă, şi a ajuns, astfel, să piardă destule kilograme. ”Se focusează din nou pe el, are grijă ce mănâncă şi are chiar şi-un bucătar profesionist care-i găteşte sănătos.”, spune o sursă pentru Us Wekkly.

Aceeaşi sursă povesteşte că Brad a început să facă şi sport, dacă tot se bucură de atâta timp liber: ”Face sport. Îi place s-o facă în aer liber, gen să meargă cu bicicleta sau chiar pe jos. Are mult timp pe care să şi-l acorde. Face antrenamente şi cu greutăţi. E convins că trebuie să-şi cureţe stilul de viaţă şi alimentaţia.”.