News

Cum este o zi din viaţa unui membru al familiei regale britanice. Dezvăluirile incredibile ale ducesei de York, Sarah Ferguson, fosta soţie a prinţului Andrew

Cum este o zi din viaţa unui membru al familiei regale britanice. Dezvăluirile incredibile ale ducesei de York, Sarah Ferguson, fosta soţie a prinţului Andrew camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Ducesa de York, Sarah Ferguson este mama prinţeselor Beatrice şi Eugenie, dar şi fosta soţie a prinţului Andrew, al doilea născut al reginei Elisabeta a II-a şi al 9-lea succesor la tron, după prinţii Charles, William, Harry şi descendenţii acestora.

Aflată în miezul familiei regale, Sarah Ferguson a vorbit într-un nou interviu despre viaţa regală în monarhia britanică.

Ducesa de York în vârstă de 61 de ani e povestit cum arăta o zi din viaţa ei, ca membră a uneia dintre cele mai renumite familii regale din lume.

Ducesa cunoscută şi ca ”Fergie” spune că într-o zi obişnuită se trezea la 6:30 şi făcea o oră de meditaţie.

Nu rata niciodată micul dejun, pe care îl numeşte ”cea mai importantă masă a zilei.”

La această masă, Sarah Ferguson obişnuia să mănânce ouă fierte moi, pâine prăjită şi o mandarină, potrivit mărturisirilor ei pentru ”The Times”. De asemenea, nu a neglijat nici capitolul sport, ducesa explicând că se antrena cât de des putea, cu flotări, genuflexiuni şi urcatul scărilor, exerciţii recomandate femeilor pentru că lucrează foarte bine zona picioarelor, a abdomenului şi a pieptului.

Apoi vorbea cu editorul său, despre noua carte, mărturisind că acum lucrează la un scenariu de film. Ferguson are o viaţă foarte activă, care implică multe călătorii, însă când ajunge în UK stă la reşedinţa fostului soţ, la Royal Lodge, despre care specifică: ”Nu o mai pot numi casa mea”.

Când stă acolo, la prânz mănâncă pui sau peşte, iar plăcerea ei vinovată sunt bomboanele Skittles, mărturiseşte ducesa The Times.

”Ador să mă destind cu un pahar de vin roşu şi iau lucrurile foarte încet acum, după pandemie. Nu mă văd cu nimeni, nu mă grăbesc. Îmi place să iau cina, însă nu gătesc, nu am răbdarea necesară.”

Se vede cu fiicele sale cât poate de des. Nu se culcă la ore fixe, iar înainte de somn, vizionează seriale sau filme.

Noua sa carte care va apărea marţi se numeşte ”Inima sa pentru o busolă” şi este o poveste despre ”familie, datorie şi iubire”, spune ea.

Sarah Ferguson a mai declarat The Times că nu a visat niciodată să devină prinţesă, în copilărie visul ei era să participe la Olimpiadă.

”Când m-am măritat cu prinţul Andrew, am devenit o persoană publică şi a fost o mare onoare. Într-o familie mare, renunţi puţin la tine şi devii una cu ei, iar asta este atât o provocare, cât şi o oportunitate”, explică ducesa de York.

A avut nevoie de terapie, pentru a face faţă presiunii. O fire sensibilă nu poate rezista fără suport psihologic, iar Fergie aşa se cataloghează. A fost afectată de multele probleme ale Casei Regale.

”Moartea ducelui de Edinburgh a lăsat un imens gol, îl ştiu de o viaţă. Cât despre regină, nu am vorbit niciodată despre discuţiile noastre private, iar asa aşa va rămâne”, a explicat Sarah Ferguson pentru ”The Times”.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările