Gossip

Cum fac sex vedetele? Detalii uimitoare au ieşit la iveală despre fetişuri, contracte...

Cum fac sex vedetele? Detalii uimitoare au ieşit la iveală despre fetişuri, contracte...

Unii au fetişuri, alţii au contracte pe care le pun la dispoziţie pentru partenerii lor de-o noapte. Dar cu siguranţă că mai există şi gentlemeni în showbiz-ul american. Sau nici vorbă de aşa ceva?

John Mayer are un fetiş...

Se pare că prietena unei tipe, care a considerat că tot ce ţine de celebrităţi trebuie împărtăşit, a avut o întâlnire cu faimosul muzician după unul dintre concertele lui. Individa cu pricina a fost invitată de John în backstage, după ce se cunoscuseră într-un bar din oraşul în care concertase el, şi, una peste alta, lucrurile au început să se înfierbânte între ei...

De la o mică atingere s-a ajuns, pe nesimţite, la un sărut pasional, după care artistul a spus lucrurilor pe nume: “Lasă-mă să-ţi văd…” Am scrie “posteriorul”, dar nu e destul de explicit, pentru că John s-a referit strict la zona intimă a individei pe care nici măcar soarele n-o vede prea des. Oricum povestea dintre cei doi s-a cam terminat aici. Tipa n-o fi vrut să se simtă ca la un examen medical – de parcă ar fi avut probleme cu hemoroizii sau chestii de-astea deloc excitante – şi l-a lăsat pe Mayer cu buza umflată.